Domácí čokoládový krém
Ingredience
120 g | moučkového cukru |
200 g | sušeného mléka |
100 g | másla |
3 | lžíce kakaa holandského typu |
50 g | lískových oříšků, opražených |
a co nejjemněji mletých |
Postup přípravy
Prosejte moučkový cukr a sušené mléko, každou surovinu do jiné misky.
Máslo nakrájejte na kostičky. Přiveďte k varu 120 ml vody a horkou vodou zalijte moučkový cukr v hluboké misce. Přidejte k němu nakrájené máslo a míchejte, až se rozpustí. Elektrickým šlehačem začněte šlehat a přisypte polovinu sušeného mléka. Šlehejte asi 2 minuty a potom vsypte zbývající sušené mléko – výsledkem bude hustší a krémová hmota. Přidejte kakao a oříšky a míchejte další 3 minuty.
Rozdělte do sklenic a nechte vychladnout. Skladujte v lednici.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY