Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Domácí citronáda

Domácí citronáda

Velmi snadné Počet porcí: na 1,25 l citronády Magazín 6/2016
Velmi snadné Počet porcí: na 1,25 l citronády Magazín 6/2016

Ingredience

110–150 g jemného krupicového cukru
6 proužků citronové kůry
250 ml vody
250 ml citronové šťávy
1 litr ledové vody nebo sodovky na dolití

Postup přípravy

Do rendlíku dejte cukr, citronovou kůru, 250 ml vody a citronovou šťávu. Promíchejte, aby se cukr rozpustil a přiveďte k varu. Povařte 5 minut, tekutina by měla mít konzistenci sirupu. Vyjměte kůru, vychlaďte a podávejte dolité vodou nebo sodovkou.

Pomohl vám recept?
19hodnocení3

Další videorecepty