×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Domácí hovězí cheeseburger

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Domácí hovězí cheeseburger

Tip do kuchyně

 

Místo kečupu si můžete k cheeseburgeru připravit nějaký lahodný dip. Inspiraci naleznete zde.

Co budete potřebovat

400 g mletého hovězího masa AQ
1 stroužek česneku AQ
1 lžička dijonské hořčice
1 lžíce worcesterské omáčky
1 lžíce rajčatové omáčky
sůl
pepř
olivový olej
4 plátky čedaru, ementálu nebo eidamu
4 plátky bagety či ciabatty
majonéza AQ
4 listy salátu
1 červená cibule
kečup AQ

Jak na to?

Na pořádný cheeseburger narazíte dnes již málokdy. Co takhle si jeden připravit doma?

1) Mleté maso dejte do mísy, přidejte rozmělněný česnek, hořčici, worcesterskou i rajčatovou omáčku a podle chuti sůl a pepř.

2) Pak ze směsi udělejte 4 burgery.

3) Grilovací pánev rozpalte na maximum.

4) Burgery potřete olejem a grilujte je z jedné strany 4 minuty, otočte, navrch dejte plátek sýru a grilujte další 4 minuty.

5) Bagety rovněž potřete olejem a krátce ogrilujte.

6) Každou potřete majonézou, navrch dejte salát, kolečka cibule a burger.

Ihned podávejte, třeba s kečupem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Domácí hovězí cheeseburger

Hlavní chod Velmi snadné Americká Piknik Grilování Rajče Magazín 12/2012
Průměrné hodnocení 4 (4)

Tip do kuchyně

 

Místo kečupu si můžete k cheeseburgeru připravit nějaký lahodný dip. Inspiraci naleznete zde.

Co budete potřebovat

400 g mletého hovězího masa AQ
1 stroužek česneku AQ
1 lžička dijonské hořčice
1 lžíce worcesterské omáčky
1 lžíce rajčatové omáčky
sůl
pepř
olivový olej
4 plátky čedaru, ementálu nebo eidamu
4 plátky bagety či ciabatty
majonéza AQ
4 listy salátu
1 červená cibule
kečup AQ

Jak na to?

Na pořádný cheeseburger narazíte dnes již málokdy. Co takhle si jeden připravit doma?

1) Mleté maso dejte do mísy, přidejte rozmělněný česnek, hořčici, worcesterskou i rajčatovou omáčku a podle chuti sůl a pepř.

2) Pak ze směsi udělejte 4 burgery.

3) Grilovací pánev rozpalte na maximum.

4) Burgery potřete olejem a grilujte je z jedné strany 4 minuty, otočte, navrch dejte plátek sýru a grilujte další 4 minuty.

5) Bagety rovněž potřete olejem a krátce ogrilujte.

6) Každou potřete majonézou, navrch dejte salát, kolečka cibule a burger.

Ihned podávejte, třeba s kečupem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty