Čočkový salát s červenou řepou
Ingredience
200 g | předvařené čočky |
1 | lžíce hrubozrnné hořčice |
1 | a ½ lžíce panenského olivového oleje |
sůl a čerstvě mletý pepř | |
300 g | uvařené nebo upečené červené řepy (viz Tip) |
100 g | sýra feta nebo jiného balkánského typu |
velká hrst bazalky, nahrubo nasekané |
Postup přípravy
Čočku uvařte podle návodu na obalu, slijte a nechte vychladnout. Mezitím promíchejte hořčici, olej, sůl a pepř. Čočku v misce přelijte zálivkou a promíchejte s pokrájenou červenou řepou, rozdrobeným sýrem a bazalkou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY