Čočka s kořenovou zeleninou
Ingredience
250 g | zelené čočky |
80 g | mrkve |
80 g | petržele |
1 | cibule |
2 | lžíce oleje |
8 g | másla |
500 ml | vývaru z šunky (viz recept Pečená šunka) |
Sůl a pepř | |
1 | hrst hladkolisté petrželky |
Postup přípravy
1. Čočku namočte do studené vody na 30 minut.
2. Oloupanou mrkev a petržel nakrájejte na nudličky, cibuli nadrobno.
3. Rozpalte pánev, vlijte olej, přidejte máslo a restujte na něm mrkev a petržel, 3 minuty. Přisypte cibuli, opékejte další 2 minuty a vsypte scezenou čočku. Podlijte 500 ml vývaru z šunky a za občasného míchání vařte 20 minut doměkka a do odpaření tekutiny. Případně osolte a opepřete. Posypejte nasekanou petrželkou a podávejte k šunce.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY