Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Citronový cheesecake

Další recepty a články

Čokoládovo-kávový dort
Čokoládovo-kávový...
Čokoládovo-kávový dort
Čokoládovo-kávový dort
Jahodové Tiramisu
Jahodové Tiramisu
Jahodové Tiramisu
Jahodové Tiramisu
Citronovo-zázvorová zmrzlina s...
Citronovo-zázvorová...
Citronovo-zázvorová zmrzlina s...
Citronovo-zázvorová zmrzlina s...
Domácí sušenky s kávovou...
Domácí sušenky s...
Domácí sušenky s kávovou...
Domácí sušenky s kávovou...

Citronový cheesecake

Co budete potřebovat

150 g hladké mouky
½ lžičky prášku do pečiva
55 g krupicového cukru
1 lžíce citronové kůry
80 g másla
2 žloutky
moučkový cukr
Náplň z mascarpone:
500 g mascarpone
75 g krupicového cukru
1 vejce
1 lžíce hladké mouky
1 lžíce citronové kůry
½ lžičky vanilkového extraktu

Jak na to?

Troubu předehřejte na 160 °C. Mouku, prášek do pečiva, cukr, citronovou kůru a kousky studeného másla spojte do hmoty připomínající hrubou strouhanku. Skvěle to jde v robotu. Jeho motor nechte puštěný a přidávejte žloutky, aby se do těsta dobře zapracovaly. Hmotu natlačte na dno lehce vymazané čtvercové formy o hraně 20 cm a pečte 20–25 minut. Na náplň smíchejte mascarpone, cukr, vejce, mouku, citronovou kůru a vanilkový extrakt. Pak ji přelijte na základ a pečte 30–35 minut. Vyndejte, nechte zchladnout a pak minimálně 3 hodiny chlaďte v ledničce. Servírujte posypané moučkovým cukrem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Citronový cheesecake

Dezert Snadné Italská Magazín 2/2014
Průměrné hodnocení 4 (50)

Co budete potřebovat

150 g hladké mouky
½ lžičky prášku do pečiva
55 g krupicového cukru
1 lžíce citronové kůry
80 g másla
2 žloutky
moučkový cukr
Náplň z mascarpone:
500 g mascarpone
75 g krupicového cukru
1 vejce
1 lžíce hladké mouky
1 lžíce citronové kůry
½ lžičky vanilkového extraktu

Jak na to?

Troubu předehřejte na 160 °C. Mouku, prášek do pečiva, cukr, citronovou kůru a kousky studeného másla spojte do hmoty připomínající hrubou strouhanku. Skvěle to jde v robotu. Jeho motor nechte puštěný a přidávejte žloutky, aby se do těsta dobře zapracovaly. Hmotu natlačte na dno lehce vymazané čtvercové formy o hraně 20 cm a pečte 20–25 minut. Na náplň smíchejte mascarpone, cukr, vejce, mouku, citronovou kůru a vanilkový extrakt. Pak ji přelijte na základ a pečte 30–35 minut. Vyndejte, nechte zchladnout a pak minimálně 3 hodiny chlaďte v ledničce. Servírujte posypané moučkovým cukrem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čokoládovo-kávový dort
Čokoládovo-kávový dort
Čokoládovo-kávový dort
Čokoládovo-kávový dort
Jahodové Tiramisu
Jahodové Tiramisu
Jahodové Tiramisu
Jahodové Tiramisu
Citronovo-zázvorová zmrzlina s...
Citronovo-zázvorová zmrzlina s...
Citronovo-zázvorová zmrzlina s...
Citronovo-zázvorová zmrzlina s...
Domácí sušenky s kávovou...
Domácí sušenky s kávovou...
Domácí sušenky s kávovou...
Domácí sušenky s kávovou...

Inspirujte se podobnými recepty