×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Citronové rybí filety

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Citronové rybí filety

Co budete potřebovat

2 lžíce olivového oleje ES
25 g citronové kůry
2 lžíce loupaných mandlí
4 filety z mořských ryb AQ
sůl
pepř ES
2 lžíce hladkolisté petrželky AQ
rukola
citron

Jak na to?

1. Olej rozpalte v pánvi s nepřilnavým povrchem, přidejte nudličky citronové kúry a nasekané mandle a opékejte asi 2 minuty, aby směs zezlátla a byla křupavá. Pomocí dřevěné děrované naběračky ji vyjměte z pánve a nechte okapat na papírovém ubrousku. Rybí filety z obou stran osolte a opepřete a vložte do pánve. Opékejte 3 minuty z každé strany.
2. Rybu podávejte posypanou opečenou kúrou s mandlemi, petrželkou a pokapanou trochou oleje z pánve. Jako přílohu můžete naaranžovat rukolu, nabídnete i skrojky citronu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Citronové rybí filety

Hlavní chod Velmi snadné Česká Petržel kadeřavá Magazín 6/2012
Průměrné hodnocení 2 (1)

Co budete potřebovat

2 lžíce olivového oleje ES
25 g citronové kůry
2 lžíce loupaných mandlí
4 filety z mořských ryb AQ
sůl
pepř ES
2 lžíce hladkolisté petrželky AQ
rukola
citron

Jak na to?

1. Olej rozpalte v pánvi s nepřilnavým povrchem, přidejte nudličky citronové kúry a nasekané mandle a opékejte asi 2 minuty, aby směs zezlátla a byla křupavá. Pomocí dřevěné děrované naběračky ji vyjměte z pánve a nechte okapat na papírovém ubrousku. Rybí filety z obou stran osolte a opepřete a vložte do pánve. Opékejte 3 minuty z každé strany.
2. Rybu podávejte posypanou opečenou kúrou s mandlemi, petrželkou a pokapanou trochou oleje z pánve. Jako přílohu můžete naaranžovat rukolu, nabídnete i skrojky citronu.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty