Citronová bábovka
Ingredience
60 g | vaječné náhrady |
350 g | cukru |
350 g | másla, změklého + na vymazání formy |
350 g | bezlepkové mouky + na vysypání |
1 | sáček kypřicího prášku |
šťáva ze 3 citronů | |
200 g | moučkového cukru |
Postup přípravy
Předehřejte troubu na 170 °C. Vaječnou náhradu rozšlehejte v míse ve 240 ml vody. Přidejte do ní cukr, máslo, mouku smíchanou s kypřicím práškem a šťávu ze 2 citronů. Vymíchejte do hladkého řidšího těsta. Těsto vlijte do vymazané a vysypané formy na bábovku a pečte 35 minut. Bábovku nechte vychladnout. Moučkový cukr smíchejte se šťávou ze zbývajícího citronu a bábovku tím polijte.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY