×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Čínský salát s nudlemi a vepřovým masem

Další recepty a články

Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Losos na salátu z nových...
Losos na salátu z...
Losos na salátu z nových...
Losos na salátu z nových...
Rukolový salát s cizrnou a...
Rukolový salát s...
Rukolový salát s cizrnou a...
Rukolový salát s cizrnou a...
Bramborový salát s...
Bramborový salát s...
Bramborový salát s...
Bramborový salát s...

Čínský salát s nudlemi a vepřovým masem

Co budete potřebovat

2 lžičky olivového oleje
500 g vepřové panenky, na nudličky
sůl, pepř
250 g čínských rýžových nudlí
1 žlutá paprika, nakrájená
na tenké nudličky
hrst čerstvých koriandrových lístků
1 římský salát
hrst sezamových semínek, nasucho opražených
Na dresink:
2 lžíce sójové omáčky
1 lžíce krupicového cukru
2 lžíce citronové šťávy
2 lžičky sezamového oleje

Jak na to?

1. Olej rozpalte v pánvi na středním plameni. Přidejte nudličky masa a opékejte je čtyři až pět minut, aby byly měkké a krásně zlaté. Nakonec je podle chuti osolte. Mezitím udělejte dresink: smíchejte sójovou omáčku, cukr, citronovou šťávu a olej.
2. Nudle vsypte do hrnce s vroucí vodou a vařte je dvě minuty doměkka. Osušte je a smíchejte s nudličkami papriky a koriandrem. Římský salát rozdělte na servírovací mísu, navrch dejte nudle, maso, přelijte dresinkem a zasypte sezamem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Čínský salát s nudlemi a vepřovým masem

Velmi snadné Italská Saláty Magazín 12/2011
Průměrné hodnocení 4 (2)

Co budete potřebovat

2 lžičky olivového oleje
500 g vepřové panenky, na nudličky
sůl, pepř
250 g čínských rýžových nudlí
1 žlutá paprika, nakrájená
na tenké nudličky
hrst čerstvých koriandrových lístků
1 římský salát
hrst sezamových semínek, nasucho opražených
Na dresink:
2 lžíce sójové omáčky
1 lžíce krupicového cukru
2 lžíce citronové šťávy
2 lžičky sezamového oleje

Jak na to?

1. Olej rozpalte v pánvi na středním plameni. Přidejte nudličky masa a opékejte je čtyři až pět minut, aby byly měkké a krásně zlaté. Nakonec je podle chuti osolte. Mezitím udělejte dresink: smíchejte sójovou omáčku, cukr, citronovou šťávu a olej.
2. Nudle vsypte do hrnce s vroucí vodou a vařte je dvě minuty doměkka. Osušte je a smíchejte s nudličkami papriky a koriandrem. Římský salát rozdělte na servírovací mísu, navrch dejte nudle, maso, přelijte dresinkem a zasypte sezamem.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Losos na salátu z nových...
Losos na salátu z nových...
Losos na salátu z nových...
Losos na salátu z nových...
Rukolový salát s cizrnou a...
Rukolový salát s cizrnou a...
Rukolový salát s cizrnou a...
Rukolový salát s cizrnou a...
Bramborový salát s...
Bramborový salát s...
Bramborový salát s...
Bramborový salát s...

Inspirujte se podobnými recepty