Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Cibulové čatní s portským vínem

Další recepty a články

Banana split
Banana split
Banana split
Banana split
Bazalková domácí majonéza
Bazalková domácí...
Bazalková domácí majonéza
Bazalková domácí majonéza
Bio ledová káva ice perla bio...
Bio ledová káva ice...
Bio ledová káva ice perla bio...
Bio ledová káva ice perla bio...
Cannelloni s ricottou a...
Cannelloni s...
Cannelloni s ricottou a...
Cannelloni s ricottou a...

Cibulové čatní s portským vínem

Co budete potřebovat

100 ml olivového oleje
8 středních červených cibulí, nakrájených na tenké plátky
sůl a čerstvý mletý pepř
180 ml portského vína
180 ml červeného vinného octa
150 g hnědého cukru

Jak na to?

V pánvi rozehřejte na středním plameni olivový olej. Vhoďte cibuli a za občasného míchání ji opékejte 8–10 minut doměkka; osolte a opepřete. Vlijte portské a ocet, přidejte cukr. Přiveďte k varu, snižte plamen a zvolna vařte 1,5–2 hodiny, cibule by měla být úplně měkká a tekutina mít konzistenci sirupu. Nechte vychladnout, čatní ještě zhoustne. Podávejte čerstvé k masu, zelenině…





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Cibulové čatní s portským vínem

Snadné Vaření Magazín 11/2015
Průměrné hodnocení 4 (32)

Co budete potřebovat

100 ml olivového oleje
8 středních červených cibulí, nakrájených na tenké plátky
sůl a čerstvý mletý pepř
180 ml portského vína
180 ml červeného vinného octa
150 g hnědého cukru

Jak na to?

V pánvi rozehřejte na středním plameni olivový olej. Vhoďte cibuli a za občasného míchání ji opékejte 8–10 minut doměkka; osolte a opepřete. Vlijte portské a ocet, přidejte cukr. Přiveďte k varu, snižte plamen a zvolna vařte 1,5–2 hodiny, cibule by měla být úplně měkká a tekutina mít konzistenci sirupu. Nechte vychladnout, čatní ještě zhoustne. Podávejte čerstvé k masu, zelenině…

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Banana split
Banana split
Banana split
Banana split
Bazalková domácí majonéza
Bazalková domácí majonéza
Bazalková domácí majonéza
Bazalková domácí majonéza
Bio ledová káva ice perla bio...
Bio ledová káva ice perla bio...
Bio ledová káva ice perla bio...
Bio ledová káva ice perla bio...
Cannelloni s ricottou a...
Cannelloni s ricottou a...
Cannelloni s ricottou a...
Cannelloni s ricottou a...

Inspirujte se podobnými recepty