Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Cibulačka s mandlemi

Další recepty a články

Bramborová polévka s jarní...
Bramborová polévka s...
Bramborová polévka s jarní...
Bramborová polévka s jarní...
Letní variace polévky...
Letní variace...
Letní variace polévky...
Letní variace polévky...

Cibulačka s mandlemi

Co budete potřebovat

20 g másla
2 lžíce slunečnicového oleje
5 cibulí
2 lžíce cukru krupice
20 g blanšírovaných mandlí – plátky
50 g ovesných vloček
2 lžičky sušeného tymiánu
100 ml suchého bílého vína
1 l vody
1 kostka hovězího bujónu
1 ciabatta
80 g uzeného plátkového sýra Koliba Albert

Jak na to?

1. Ve velkém hrnci rozpusťte máslo s olejem. Vsypte na kolečka nakrájené, oloupané cibule a na středním ohni restujte 10 minut.

2. Přisypte cukr, promíchejte, přidejte mandle, vločky, tymián a ještě 1 minutu opékejte. Podlijte vínem, přiveďte k varu a vlijte vodu. Vložte hovězí bujón, přiveďte k varu a 15 minut povařte.

3. Pokrájejte ciabattu, obložte ji plátky sýra a asi 5 minut před dovařením polévky ji vložte do trouby rozehřáté na 190 °C gril. Pečte 3–5 minut do rozpečení sýra.

4. Polévku podávejte se sýrovou topinkou přímo uvnitř misky nebo talíře.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Cibulačka s mandlemi

Polévka Velmi snadné Rychlá večeře Magazín 2/2021 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

20 g másla
2 lžíce slunečnicového oleje
5 cibulí
2 lžíce cukru krupice
20 g blanšírovaných mandlí – plátky
50 g ovesných vloček
2 lžičky sušeného tymiánu
100 ml suchého bílého vína
1 l vody
1 kostka hovězího bujónu
1 ciabatta
80 g uzeného plátkového sýra Koliba Albert

Jak na to?

1. Ve velkém hrnci rozpusťte máslo s olejem. Vsypte na kolečka nakrájené, oloupané cibule a na středním ohni restujte 10 minut.

2. Přisypte cukr, promíchejte, přidejte mandle, vločky, tymián a ještě 1 minutu opékejte. Podlijte vínem, přiveďte k varu a vlijte vodu. Vložte hovězí bujón, přiveďte k varu a 15 minut povařte.

3. Pokrájejte ciabattu, obložte ji plátky sýra a asi 5 minut před dovařením polévky ji vložte do trouby rozehřáté na 190 °C gril. Pečte 3–5 minut do rozpečení sýra.

4. Polévku podávejte se sýrovou topinkou přímo uvnitř misky nebo talíře.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Bramborová polévka s jarní...
Bramborová polévka s jarní...
Bramborová polévka s jarní...
Bramborová polévka s jarní...
Letní variace polévky...
Letní variace polévky...
Letní variace polévky...
Letní variace polévky...

Inspirujte se podobnými recepty