Cibulačka s mandlemi
Ingredience
20 g | másla |
2 | lžíce slunečnicového oleje |
5 | cibulí |
2 | lžíce cukru krupice |
20 g | blanšírovaných mandlí – plátky |
50 g | ovesných vloček |
2 | lžičky sušeného tymiánu |
100 ml | suchého bílého vína |
1 l | vody |
1 | kostka hovězího bujónu |
1 | ciabatta |
80 g | uzeného plátkového sýra Koliba Albert |
Postup přípravy
1. Ve velkém hrnci rozpusťte máslo s olejem. Vsypte na kolečka nakrájené, oloupané cibule a na středním ohni restujte 10 minut.
2. Přisypte cukr, promíchejte, přidejte mandle, vločky, tymián a ještě 1 minutu opékejte. Podlijte vínem, přiveďte k varu a vlijte vodu. Vložte hovězí bujón, přiveďte k varu a 15 minut povařte.
3. Pokrájejte ciabattu, obložte ji plátky sýra a asi 5 minut před dovařením polévky ji vložte do trouby rozehřáté na 190 °C gril. Pečte 3–5 minut do rozpečení sýra.
4. Polévku podávejte se sýrovou topinkou přímo uvnitř misky nebo talíře.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY