Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Chuck tender steak s křenovou omáčkou

Chuck tender steak s křenovou omáčkou

Steaky nechte před grilovánímodležet 20 minut v pokojové teplotě.Do méně prorostlých mas vmasírujte olej. Nízké steaky grilujte pro úpravu medium rare 2 minuty z každé strany, vysoké 3 minuty. Po sejmutí z grilu nechte steak ještě asi 10 minut odpočinout, osolte a opepřete.

Ingredience

4 lžičky nakládaného křenu (strouhaný ochucený)
2 lžíce majonézy
2 lžičky plnotučné hořčice
1 citron
1 hrst tymiánu
sůl, pepř
1 hovězí plec kulatá chuck tender

Postup přípravy

1. Křen smíchejte s majonézou, hořčicí, citronovou šťávou a lístky tymiánu.
2. Odpočatý grilovaný steak podávejte s křenovou omáčkou.

Pomohl vám recept?

Další videorecepty