Chleby s česnekovou lučinou a grilovanými cuketami
Ingredience
1 | velká vanička Lučiny (rodinné balení) |
1 | lžíce mléka |
1 | menší svazek pažitky |
2–3 | stroužky česneku, rozmělněné |
sůl, pepř | |
6–8 | plátků chleba |
2 | středně velké cukety |
olivový olej |
Postup přípravy
Lučinu vyklopte do mísy a vidličkou ji našlehejte s mlékem. Vmíchejte pažitku a česnek a pomazánku podle chuti osolte a opepřete. Chleby nasucho opečte na grilovací pánvi a pomažte je vyšší vrstvou pomazánky. Cukety omyjte, odřízněte konce a diagonálně je nakrájejte na plátky, potřete je olejem, osolte a ogrilujte z obou stran. Ještě teplé pokládejte na chleby a ihned servírujte.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY