Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Chlebíčky nasladko na tři způsoby

Chlebíčky nasladko na tři způsoby

Ingredience

1.
1 grep
2 pomeranče
2 krajíce slunečnicového kváskového chleba
125 g čerstvého kozího sýra
10 g dýňových semínek
2.
4 plátky žitného chleba
160 g žervé
20 g arašídového másla
2 banány
2 lžíce slunečnicových semínek
2 lžičky lněných semínek
½ hrsti čerstvé máty
2 lžičky chia semínek
3.
2 kiwi
½ granátového jablka
4 plátky žitného chleba Nature’s Promise
1 lžíce medu
2 lžičky máku

Postup přípravy

1. Grep a pomeranče oloupejte, nakrájejte na půlkolečka a dejte stranou. V topinkovači nebo nasucho na pánvi opečte krajíce kváskového chleba, následně opražte i dýňová semínka. Topinky namažte sýrem, ozdobte citrusy, semínky a podávejte.
2. Na banánový toast opečte žitné chleby v topinkovači. Promíchejte 80 g žervé a 15 g arašídového másla. Oloupané banány pokrájejte na tenká kolečka. Toasty namažte arašídovým žervé, ozdobte plátky banánu, arašídovým máslem, posypte slunečnicovými a lněnými semínky. Nakonec přidejte pár lístků máty.
3. Oloupaná kiwi pokrájejte na kolečka. Z granátového jablka lžící vyloupněte semínka a odstraňte z nich bílé slupky. Krajíčky chleba namažte žervé promíchaným s medem, ozdobte plátky kiwi, granátovým jablkem a nemletým mákem.

Pomohl vám recept?

Další videorecepty