×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Chleba s tuňákovou pomazánkou a vejcem

Další recepty a články

Pistáciové bábovky
Pistáciové bábovky
Pistáciové bábovky
Pistáciové bábovky
Bábovka s ochuceným tvarohem
Bábovka s ochuceným...
Bábovka s ochuceným tvarohem
Bábovka s ochuceným tvarohem
Třená bábovka s rozinkami
Třená bábovka s...
Třená bábovka s rozinkami
Třená bábovka s rozinkami
Jáhelník
Jáhelník
Jáhelník
Jáhelník

Chleba s tuňákovou pomazánkou a vejcem

Co budete potřebovat

340 g tuňáka v olivovém oleji
50 g majonézy
šťáva z ½ citronu
50 g krémového sýra
1 cibule
sůl
pepř
Na bylinkovou zálivku:
½ lžíce bazalky
½ lžíce koriandru
½ lžíce petrželky
2 lžíce olivového oleje
1 lžička balzamikového octa
sůl
pepř
2 vejce
rukola
4 plátky tmavého chleba

Jak na to?

V míse dobře promíchám tuňáka, majonézu, citronovou šťávu, krémový sýr a cibulku, až vznikne hladká pomazánka. Osolím a opepřím. Pak si udělám bylinkovou zálivku: bazalku, koriandr a petrželku promíchám s olejem, balzamikovým octem, případně osolím a opepřím. Ponořím do vroucí vody vajíčka a vařím je šest minut, pak je nechám chvíli zchladit pod tekoucí studenou vodou a oloupu. Plátky chleba opeču v toustovači, namažu je tuňákovou pomazánkou, každý plátek ozdobím rukolou, půlkou vejce a lehce poliju bylinkovou zálivkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Chleba s tuňákovou pomazánkou a vejcem

Snídaně Velmi snadné Česká Magazín 1/2014
(0)

Co budete potřebovat

340 g tuňáka v olivovém oleji
50 g majonézy
šťáva z ½ citronu
50 g krémového sýra
1 cibule
sůl
pepř
Na bylinkovou zálivku:
½ lžíce bazalky
½ lžíce koriandru
½ lžíce petrželky
2 lžíce olivového oleje
1 lžička balzamikového octa
sůl
pepř
2 vejce
rukola
4 plátky tmavého chleba

Jak na to?

V míse dobře promíchám tuňáka, majonézu, citronovou šťávu, krémový sýr a cibulku, až vznikne hladká pomazánka. Osolím a opepřím. Pak si udělám bylinkovou zálivku: bazalku, koriandr a petrželku promíchám s olejem, balzamikovým octem, případně osolím a opepřím. Ponořím do vroucí vody vajíčka a vařím je šest minut, pak je nechám chvíli zchladit pod tekoucí studenou vodou a oloupu. Plátky chleba opeču v toustovači, namažu je tuňákovou pomazánkou, každý plátek ozdobím rukolou, půlkou vejce a lehce poliju bylinkovou zálivkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Pistáciové bábovky
Pistáciové bábovky
Pistáciové bábovky
Pistáciové bábovky
Bábovka s ochuceným tvarohem
Bábovka s ochuceným tvarohem
Bábovka s ochuceným tvarohem
Bábovka s ochuceným tvarohem
Třená bábovka s rozinkami
Třená bábovka s rozinkami
Třená bábovka s rozinkami
Třená bábovka s rozinkami
Jáhelník
Jáhelník
Jáhelník
Jáhelník

Inspirujte se podobnými recepty