Na základě nařízení vlády upravujeme otevírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Chili con carne jednoduše

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí...
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger

Chili con carne jednoduše

Co budete potřebovat

1 lžíce oleje
1 cibule
2 stroužky česneku
1 červená paprika
1 lžička mletého chilli, pálivé papriky a mletého kmínu
500 g mletého hovězího masa
400g plechovka krájených rajčat
½ lžičky sušené majoránky
1 lžička krupico'­vého cukru
2 lžíce passaty
sůl
pepř
400g plechovka červených fazolí

Jak na to?

Olej rozpalte v hrnci, vsypte nasekanou cibuli, po pěti minutách opékání přidejte česnek, papriku, veškeré koření a opékejte 5 minut. Přidejte maso a zprudka jej opečte ze všech stran. Pak vše zalijte 300 ml horké vody, přidejte plechovku rajčat, majoránku, cukr, passatu a vše dobře osolte a opeřete. Nechte 20 minut probublávat. Nakonec vmíchejte fazole.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Chili con carne jednoduše

Hlavní chod Snadné Mexická Majoránka , Rajče , Chilli paprička Magazín 10/2013
Průměrné hodnocení 4 (185)
Ať už chilli, chili nebo čili, máme pro vás jednoduchý recept pro přípravu tohoto mexického jídla s fazolemi a mletým masem známého po celém světě.

Co budete potřebovat

1 lžíce oleje
1 cibule
2 stroužky česneku
1 červená paprika
1 lžička mletého chilli, pálivé papriky a mletého kmínu
500 g mletého hovězího masa
400g plechovka krájených rajčat
½ lžičky sušené majoránky
1 lžička krupico'­vého cukru
2 lžíce passaty
sůl
pepř
400g plechovka červených fazolí

Jak na to?

Olej rozpalte v hrnci, vsypte nasekanou cibuli, po pěti minutách opékání přidejte česnek, papriku, veškeré koření a opékejte 5 minut. Přidejte maso a zprudka jej opečte ze všech stran. Pak vše zalijte 300 ml horké vody, přidejte plechovku rajčat, majoránku, cukr, passatu a vše dobře osolte a opeřete. Nechte 20 minut probublávat. Nakonec vmíchejte fazole.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger

Inspirujte se podobnými recepty