Chili con carne jednoduše
Ingredience
1 | lžíce oleje |
1 | cibule |
2 | stroužky česneku |
1 | červená paprika |
1 | lžička mletého chilli, pálivé papriky a mletého kmínu |
500 g | mletého hovězího masa |
400g | plechovka krájených rajčat |
½ | lžičky sušené majoránky |
1 | lžička krupico'vého cukru |
2 | lžíce passaty |
sůl | |
pepř | |
400g | plechovka červených fazolí |
Postup přípravy
Olej rozpalte v hrnci, vsypte nasekanou cibuli, po pěti minutách opékání přidejte česnek, papriku, veškeré koření a opékejte 5 minut. Přidejte maso a zprudka jej opečte ze všech stran. Pak vše zalijte 300 ml horké vody, přidejte plechovku rajčat, majoránku, cukr, passatu a vše dobře osolte a opeřete. Nechte 20 minut probublávat. Nakonec vmíchejte fazole.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY