×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Chili con carne s vínem

Další recepty a články

Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Pikantní kuřecí křídla
Pikantní kuřecí...
Pikantní kuřecí křídla
Pikantní kuřecí křídla
Pečené brambory s fazolkami a...
Pečené brambory s...
Pečené brambory s fazolkami a...
Pečené brambory s fazolkami a...
Nejlepší vánoční krůta
Nejlepší vánoční...
Nejlepší vánoční krůta
Nejlepší vánoční krůta

Chili con carne s vínem

Co budete potřebovat

olivový olej
3 cibule
600 g mletého hovězího masa
sůl
pepř
4 stroužky česneku
2 velké mrkve
250 g celeru
2 zelené papriky
2x 400 g konzerva rajčat
250 ml hovězího vývaru
250 ml silného červeného vína
čerstvý tymián
1 chilli paprička
400g konzerva fazolí
chleba
zakysaná smetana

Jak na to?

Olej rozpalte ve velkém hrnci. Pak vsypte cibuli a nechte ji zrůžovět, přidejte maso a zprudka ho opékejte, aby se rozpadlo na malé hrudky a ze všech stran se opeklo. Maso podle chuti osolte a opepřete, pak přidejte česnek, mrkev, celer i papriky, promíchejte, krátce opečte a přidejte rajčata. Nechte prohřát a vlijte vývar i víno, vmíchejte tymián a pokrájenou papričku a přiklopené pomalu vařte asi hodinu. Přidejte scezené fazole a podle chuti osolte, prohřejte, případně dopepřete. Podávejte s chlebem a zakysanou smetanou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Chili con carne s vínem

Hlavní chod Snadné Americká Magazín 7/2013
Průměrné hodnocení 4 (15)

Co budete potřebovat

olivový olej
3 cibule
600 g mletého hovězího masa
sůl
pepř
4 stroužky česneku
2 velké mrkve
250 g celeru
2 zelené papriky
2x 400 g konzerva rajčat
250 ml hovězího vývaru
250 ml silného červeného vína
čerstvý tymián
1 chilli paprička
400g konzerva fazolí
chleba
zakysaná smetana

Jak na to?

Olej rozpalte ve velkém hrnci. Pak vsypte cibuli a nechte ji zrůžovět, přidejte maso a zprudka ho opékejte, aby se rozpadlo na malé hrudky a ze všech stran se opeklo. Maso podle chuti osolte a opepřete, pak přidejte česnek, mrkev, celer i papriky, promíchejte, krátce opečte a přidejte rajčata. Nechte prohřát a vlijte vývar i víno, vmíchejte tymián a pokrájenou papričku a přiklopené pomalu vařte asi hodinu. Přidejte scezené fazole a podle chuti osolte, prohřejte, případně dopepřete. Podávejte s chlebem a zakysanou smetanou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Pikantní kuřecí křídla
Pikantní kuřecí křídla
Pikantní kuřecí křídla
Pikantní kuřecí křídla
Pečené brambory s fazolkami a...
Pečené brambory s fazolkami a...
Pečené brambory s fazolkami a...
Pečené brambory s fazolkami a...
Nejlepší vánoční krůta
Nejlepší vánoční krůta
Nejlepší vánoční krůta
Nejlepší vánoční krůta

Inspirujte se podobnými recepty