×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Chili con carne s vínem

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí...
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger

Chili con carne s vínem

Co budete potřebovat

olivový olej
3 cibule
600 g mletého hovězího masa
sůl
pepř
4 stroužky česneku
2 velké mrkve
250 g celeru
2 zelené papriky
2x 400 g konzerva rajčat
250 ml hovězího vývaru
250 ml silného červeného vína
čerstvý tymián
1 chilli paprička
400g konzerva fazolí
chleba
zakysaná smetana

Jak na to?

Olej rozpalte ve velkém hrnci. Pak vsypte cibuli a nechte ji zrůžovět, přidejte maso a zprudka ho opékejte, aby se rozpadlo na malé hrudky a ze všech stran se opeklo. Maso podle chuti osolte a opepřete, pak přidejte česnek, mrkev, celer i papriky, promíchejte, krátce opečte a přidejte rajčata. Nechte prohřát a vlijte vývar i víno, vmíchejte tymián a pokrájenou papričku a přiklopené pomalu vařte asi hodinu. Přidejte scezené fazole a podle chuti osolte, prohřejte, případně dopepřete. Podávejte s chlebem a zakysanou smetanou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Chili con carne s vínem

Hlavní chod Snadné Americká Tymián , Rajče , Chilli paprička Magazín 7/2013
Průměrné hodnocení 4 (15)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

olivový olej
3 cibule
600 g mletého hovězího masa
sůl
pepř
4 stroužky česneku
2 velké mrkve
250 g celeru
2 zelené papriky
2x 400 g konzerva rajčat
250 ml hovězího vývaru
250 ml silného červeného vína
čerstvý tymián
1 chilli paprička
400g konzerva fazolí
chleba
zakysaná smetana

Jak na to?

Olej rozpalte ve velkém hrnci. Pak vsypte cibuli a nechte ji zrůžovět, přidejte maso a zprudka ho opékejte, aby se rozpadlo na malé hrudky a ze všech stran se opeklo. Maso podle chuti osolte a opepřete, pak přidejte česnek, mrkev, celer i papriky, promíchejte, krátce opečte a přidejte rajčata. Nechte prohřát a vlijte vývar i víno, vmíchejte tymián a pokrájenou papričku a přiklopené pomalu vařte asi hodinu. Přidejte scezené fazole a podle chuti osolte, prohřejte, případně dopepřete. Podávejte s chlebem a zakysanou smetanou.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.