×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Charlotta s višněmi

Další recepty a články

Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Tvarohové jahodové knedlíky
Tvarohové jahodové...
Tvarohové jahodové knedlíky
Tvarohové jahodové knedlíky
Ovocný salát v kornoutu
Ovocný salát v...
Ovocný salát v kornoutu
Ovocný salát v kornoutu
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem

Charlotta s višněmi

Co budete potřebovat

150 g másla
150 g moučkového cukru
1 vanilkový cukr
3 žloutky
150 g mletých mandlí
80 g višňové marmelády
200 g smetany ke šlehání
250 g cukrářských piškotů
250 g višní, vypeckovaných
1 balení čirého dortového želé
30 g jahod
30 g borůvek

Jak na to?

Změklé máslo vyšlehejte s moučkovým a vanilkovým cukrem do pěny. V horké vodní lázni vyšlehejte žloutky a nechte zchladnout. Poté žloutky přidejte do pěny z másla, vmíchejte mandle, marmeládu a smetanu vyšlehanou dotuha. Na dno a dále i po obvodu formy rozložte piškoty a rozetřete polovinu krému. Poté rozložte další vrstvu piškotů a zakryjte zbylým krémem. Nechte vychladnout. Višně rozložte na krém a zalijte dortovým želé, připraveným dle návodu na obalu. Dort dejte i s formou vychladit na 3 hodiny do lednice. Potom opatrně vyjměte z formy. Před podáváním ozdobte ovocem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Charlotta s višněmi

Dezert Snadné Dorty Vegetariánské Tip týdne , Jahodník měsíční
(0)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

150 g másla
150 g moučkového cukru
1 vanilkový cukr
3 žloutky
150 g mletých mandlí
80 g višňové marmelády
200 g smetany ke šlehání
250 g cukrářských piškotů
250 g višní, vypeckovaných
1 balení čirého dortového želé
30 g jahod
30 g borůvek

Jak na to?

Změklé máslo vyšlehejte s moučkovým a vanilkovým cukrem do pěny. V horké vodní lázni vyšlehejte žloutky a nechte zchladnout. Poté žloutky přidejte do pěny z másla, vmíchejte mandle, marmeládu a smetanu vyšlehanou dotuha. Na dno a dále i po obvodu formy rozložte piškoty a rozetřete polovinu krému. Poté rozložte další vrstvu piškotů a zakryjte zbylým krémem. Nechte vychladnout. Višně rozložte na krém a zalijte dortovým želé, připraveným dle návodu na obalu. Dort dejte i s formou vychladit na 3 hodiny do lednice. Potom opatrně vyjměte z formy. Před podáváním ozdobte ovocem.

Další recepty a články

Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Tvarohové jahodové knedlíky
Tvarohové jahodové knedlíky
Tvarohové jahodové knedlíky
Tvarohové jahodové knedlíky
Ovocný salát v kornoutu
Ovocný salát v kornoutu
Ovocný salát v kornoutu
Ovocný salát v kornoutu
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Tableta
rašelinová
20 ks v balení
sleva 49 %
15 bodů + 4490 bez bodů 89

je vyrobena z rašeliny
a NPK hnojiva
průměr tablety: 36 mm

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019