Chalupářské plátky
Co budete potřebovat
Jak na to?
Plátky vepřové pečeně jemně rozklepejte hřbetem ruky. V misce smíchejte olej, dijonskou hořčici, sojovou omáčku a tymián. Marinádu dobře promíchejte. Přidejte lisovaný česnek a podle chuti sůl i pepř. Do marinády naložte maso alespoň na dvě hodiny. Rýži uvařte dle návodu na obale a dejte vychladnout. Na pánvi rozehřejte trochu oleje, přidejte rýži a jemně osmahněte. Dle chuti dosolte, opepřete. Přidejte čerstvě vymačkanou šťávu a citronovou kůru z 1 citronu. Zamíchejte, minutku prosmažte a stáhněte z plamene. Vepřové plátky ugrilujte rovnoměrně z obou stran. Podávejte s citronovou rýží.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Co budete potřebovat
Jak na to?
Plátky vepřové pečeně jemně rozklepejte hřbetem ruky. V misce smíchejte olej, dijonskou hořčici, sojovou omáčku a tymián. Marinádu dobře promíchejte. Přidejte lisovaný česnek a podle chuti sůl i pepř. Do marinády naložte maso alespoň na dvě hodiny. Rýži uvařte dle návodu na obale a dejte vychladnout. Na pánvi rozehřejte trochu oleje, přidejte rýži a jemně osmahněte. Dle chuti dosolte, opepřete. Přidejte čerstvě vymačkanou šťávu a citronovou kůru z 1 citronu. Zamíchejte, minutku prosmažte a stáhněte z plamene. Vepřové plátky ugrilujte rovnoměrně z obou stran. Podávejte s citronovou rýží.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio