
Chalupářské plátky
Postup přípravy
Plátky vepřové pečeně jemně rozklepejte hřbetem ruky. V misce smíchejte olej, dijonskou hořčici, sojovou omáčku a tymián. Marinádu dobře promíchejte. Přidejte lisovaný česnek a podle chuti sůl i pepř. Do marinády naložte maso alespoň na dvě hodiny. Rýži uvařte dle návodu na obale a dejte vychladnout. Na pánvi rozehřejte trochu oleje, přidejte rýži a jemně osmahněte. Dle chuti dosolte, opepřete. Přidejte čerstvě vymačkanou šťávu a citronovou kůru z 1 citronu. Zamíchejte, minutku prosmažte a stáhněte z plamene. Vepřové plátky ugrilujte rovnoměrně z obou stran. Podávejte s citronovou rýží.
Pomohl vám recept?
4hodnocení3
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod