Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

50 g másla
200 g lesních hub nebo žampionových řezů AQ
půl lžičky kmínu
2 stroužky česneku
1 lžíce tymiánu, jemně nasekaného + větvička na ozdobu
sůl a pepř
bílý chléb s tmavší moučnou kůrkou, na plátky
1 lžíce hladkolisté petrželky, nasekané

Postup přípravy

Polovinu másla nechte rozpustit v pánvi a tři až čtyři minuty na něm opékejte houby. Až lehce změknou a pustí šťávu, přidejte zbylé máslo, kmín, česnek a tymián. Promíchejte a opékejte, aby se odpařila tekutina, osolte a opepřete. Chleby opečte, navrch dejte houby, posypejte petrželkou a tymiánem.

Pomohl vám recept?
15hodnocení4

Další videorecepty