Česnekovo- houbové chleby
Ingredience
50 g | másla |
200 g | lesních hub nebo žampionových řezů AQ |
půl lžičky kmínu | |
2 | stroužky česneku |
1 | lžíce tymiánu, jemně nasekaného + větvička na ozdobu |
sůl a pepř | |
bílý chléb s tmavší moučnou kůrkou, na plátky | |
1 | lžíce hladkolisté petrželky, nasekané |
Postup přípravy
Polovinu másla nechte rozpustit v pánvi a tři až čtyři minuty na něm opékejte houby. Až lehce změknou a pustí šťávu, přidejte zbylé máslo, kmín, česnek a tymián. Promíchejte a opékejte, aby se odpařila tekutina, osolte a opepřete. Chleby opečte, navrch dejte houby, posypejte petrželkou a tymiánem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY