×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Česnekové špagety s houbami

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí...
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka

Česnekové špagety s houbami

Co budete potřebovat

2 lžíce olivového oleje AQ
250 g žampionů AQ, nakrájených na kostky
1 hlava česneku, stroužky oloupané a na plátky
hrst petrželky AQ, nasekané
1 cibule AQ, nadrobno
1 celerový řapík, nasekaný
1x 400g konzerva rajčat
půl lžičky sušeného chilli (vloček), sůl
300 g špaget AQ

Jak na to?

Na pánvi zahřejte lžíci oleje a zprudka na něm orestujte houby, aby změkly a zezlátly. Přidejte česnek, ještě asi minutu smažte a pak vše nasypte do misky – přidejte do ní i petrželku a vše dobře promíchejte. V prázdné pánvi osmažte na zbytku oleje cibuli a celer a nechte je asi pět minut jemně zbarvit. Přidejte rajčata, chilli, sůl a přiveďte k varu. Ztlumte oheň, přiklopte a povařte deset minut, aby omáčka zhoustla. Mezitím si uvařte špagety a scezené je smíchejte s omáčkou. Na talíři pak ke každé porci přidejte i houby s česnekem a petrželkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Česnekové špagety s houbami

Hlavní chod Velmi snadné Italská Vaření Petržel kadeřavá , Rajče , Chilli paprička Magazín 3/2010
Průměrné hodnocení 3 (11)

Co budete potřebovat

2 lžíce olivového oleje AQ
250 g žampionů AQ, nakrájených na kostky
1 hlava česneku, stroužky oloupané a na plátky
hrst petrželky AQ, nasekané
1 cibule AQ, nadrobno
1 celerový řapík, nasekaný
1x 400g konzerva rajčat
půl lžičky sušeného chilli (vloček), sůl
300 g špaget AQ

Jak na to?

Na pánvi zahřejte lžíci oleje a zprudka na něm orestujte houby, aby změkly a zezlátly. Přidejte česnek, ještě asi minutu smažte a pak vše nasypte do misky – přidejte do ní i petrželku a vše dobře promíchejte. V prázdné pánvi osmažte na zbytku oleje cibuli a celer a nechte je asi pět minut jemně zbarvit. Přidejte rajčata, chilli, sůl a přiveďte k varu. Ztlumte oheň, přiklopte a povařte deset minut, aby omáčka zhoustla. Mezitím si uvařte špagety a scezené je smíchejte s omáčkou. Na talíři pak ke každé porci přidejte i houby s česnekem a petrželkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka

Inspirujte se podobnými recepty