Česnekové chleby s mozzarellou
Ingredience
60 g | másla |
1 | lžíce olivového oleje |
1 | svazek šalvěje, lísky odrhnuté |
6 | stroužků česneku, oloupaných, nakrájených na tenké plátky |
1 | lžička citronové kůry, na tenké nudličky |
1 | lžíce světlého vinného octa |
8 | plátků chleba ciabatta |
300–350 g | mozzarelly, natrhané |
Postup přípravy
Pánev s nepřilnavým dnem zahřejte na středním plameni. Přidejte máslo i olej a nechte rozpálit a máslo rozpustit. Přidejte šalvějové lístky, plátky česneku, citronovou kůru i vinný ocet a opékejte minutu až dvě. Chleba nasucho opečte v troubě nebo tousteru, rozdělte na talíře, navrch dejte mozzarellu a velkoryse přelijte česnekovo-šalvějovým máslem. Ihned podávejte.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY