Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

60 g másla
1 lžíce olivového oleje
1 svazek šalvěje, lísky odrhnuté
6 stroužků česneku, oloupaných, nakrájených na tenké plátky
1 lžička citronové kůry, na tenké nudličky
1 lžíce světlého vinného octa
8 plátků chleba ciabatta
300–350 g mozzarelly, natrhané

Postup přípravy

Pánev s nepřilnavým dnem zahřejte na středním plameni. Přidejte máslo i olej a nechte rozpálit a máslo rozpustit. Přidejte šalvějové lístky, plátky česneku, citronovou kůru i vinný ocet a opékejte minutu až dvě. Chleba nasucho opečte v troubě nebo tousteru, rozdělte na talíře, navrch dejte mozzarellu a velkoryse přelijte česnekovo-šalvějovým máslem. Ihned podávejte.

Pomohl vám recept?
2hodnocení4

Další videorecepty