Červené zelí
Ingredience
2 | lžíce husího sádla (pokud nemáte, můžete použít obyčejné) |
1 | cibule |
1 | lžíce cukru |
1 | hlávka čerstvého červeného zelí |
sůl | |
1 | dcl červeného vína |
1 | lžíce hladké mouky |
50 ml | červeného vinného octa |
Postup přípravy
V hrnci na sádle osmahněte cibuli a zaprašte lžící cukru.
Zelí nakrouhejte a přidejte k cibuli, osolte a podlejte červeným vínem. Duste 40 minut, poté zasypte lžící mouky. Po změknutí přilijte ocet a dochuťte solí a cukrem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY