1
Smíchejte jogurt s masala kořením a solí a nalijte na krůtí prsa nakrájená na větší kostky. Dobře promíchejte a dejte asi na hodinu odležet (na 45 minut do lednice a pak 15 minut temperovat na pokojovou teplotu před vařením). Zároveň namočte čočku do 1,5 l studené vody na 40 minut, pak ji propláchněte.
2
Na kokosovém tuku krátce osmahněte jemně nasekanou cibuli a římský kmín, přidejte propláchnutou čočku, rajčatovou passatu a kokosové mléko. Vařte 15 minut, pak osolte a vařte ještě chvíli do změknutí čočky.
3
Krůtí prsa připravte na dřevěných špejlích tak dlouhých, aby se vešly do pánve na smažení. Na rozpálené pánvi rozehřejte kokosový tuk a špízy postupně opečte ze všech stran.
1
Smíchejte jogurt s masala kořením a solí a nalijte na krůtí prsa nakrájená na větší kostky. Dobře promíchejte a dejte asi na hodinu odležet (na 45 minut do lednice a pak 15 minut temperovat na pokojovou teplotu před vařením). Zároveň namočte čočku do 1,5 l studené vody na 40 minut, pak ji propláchněte.
2
Na kokosovém tuku krátce osmahněte jemně nasekanou cibuli a římský kmín, přidejte propláchnutou čočku, rajčatovou passatu a kokosové mléko. Vařte 15 minut, pak osolte a vařte ještě chvíli do změknutí čočky.
3
Krůtí prsa připravte na dřevěných špejlích tak dlouhých, aby se vešly do pánve na smažení. Na rozpálené pánvi rozehřejte kokosový tuk a špízy postupně opečte ze všech stran.