Celerový nákyp
Co budete potřebovat
Jak na to?
Troubu předehřejte na 190 °C. Celer oloupejte, rozčtvrťte a každou čtvrtku pak nakrájejte na velmi tenké plátky. Plátky smíchejte v misce s olejem, aby se obalily všechny kousky a pak je osolte a opepřete. Vyskládejte je do zapékací mísy, zalijte vývarem a pečte 40–45 minut, pak je posypte nasekanými ořechy a posypte rozdrobeným sýrem a pečte asi 10–15 minut do křupava a zlatava.
Tip - Budou-li vás masoví jedlíci moc prosit, můžete do nákypu přidat vrstvu tenkých plátků slaniny.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Celerový nákyp
Co budete potřebovat
Jak na to?
Troubu předehřejte na 190 °C. Celer oloupejte, rozčtvrťte a každou čtvrtku pak nakrájejte na velmi tenké plátky. Plátky smíchejte v misce s olejem, aby se obalily všechny kousky a pak je osolte a opepřete. Vyskládejte je do zapékací mísy, zalijte vývarem a pečte 40–45 minut, pak je posypte nasekanými ořechy a posypte rozdrobeným sýrem a pečte asi 10–15 minut do křupava a zlatava.
Tip - Budou-li vás masoví jedlíci moc prosit, můžete do nákypu přidat vrstvu tenkých plátků slaniny.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio