Celerový krém se slaninou a pečeným česnekem
Ingredience
1 | palice česneku |
1 | lžička olivového oleje |
150 g | slaniny nakrájené na plátky |
1 | cibule |
1 | bulva celeru |
hrst ovesných vloček | |
2 | snítky tymiánu |
Postup přípravy
Z česnekové palice seřízněte horní část. Pokapejte na řezu olivovým olejem, zabalte do alobalu a vložte do trouby vyhřáté na 200 °C. Pečte dvacet minut.
Slaninu nechte vyškvařit v polévkovém hrnci. Opečené kousky vyjměte na talíř a na tuku orestujte nakrájenou cibuli. Přidejte oloupaný celer nakrájený na kostky, ještě chvíli opečte a poté zalijte litrem vody. Přihoďte hrst ovesných vloček, tymián a uvařte doměkka.
Upečený česnek vyloupněte, přidejte do polévky a tyčovým mixérem rozmixujte dohladka. Každou porci na talíři ozdobte opečenou slaninou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY