Celerové lívance s kaší
Ingredience
1 | menší celer |
5 | vajec ABio + mléko ABio |
150 g | strouhaného eidamu |
sůl s dvanácti bylinkami AQ | |
pepř | |
2 | lžíce pažitky AQ + bylinky |
olej | |
bramborová kaše AQ | |
3 | lžíce másla + na kaši |
cherry rajčata |
Postup přípravy
Syrový celer oloupejte a nastrouhejte najemno, přidejte vejce rozšlehaná se dvěma až třemi lžícemi mléka, zasypejte sýrem, ochuťte bylinkovou solí, pepřem a pažitkou a promíchejte. Lívanečník vymažte olejem a pak v něm čtyři minuty z každé strany smažte celerové lívance. Mezitím podle návodu na obalu udělejte kaši. Podávejte dohromady, na kaši dejte plátky másla a lívance proložte cherry rajčátky a bylinkami.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY