Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

1 menší celer
5 vajec ABio + mléko ABio
150 g strouhaného eidamu
sůl s dvanácti bylinkami AQ
pepř
2 lžíce pažitky AQ + bylinky
olej
bramborová kaše AQ
3 lžíce másla + na kaši
cherry rajčata

Postup přípravy

Syrový celer oloupejte a nastrouhejte najemno, přidejte vejce rozšlehaná se dvěma až třemi lžícemi mléka, zasypejte sýrem, ochuťte bylinkovou solí, pepřem a pažitkou a promíchejte. Lívanečník vymažte olejem a pak v něm čtyři minuty z každé strany smažte celerové lívance. Mezitím podle návodu na obalu udělejte kaši. Podávejte dohromady, na kaši dejte plátky másla a lívance proložte cherry rajčátky a bylinkami.

Pomohl vám recept?
24hodnocení4

Další videorecepty