Celerová polévka s tymiánem
Ingredience
1 | lžíce olivového oleje + k podávání |
1 | lžička másla |
1 | cibule, nasekaná najemno |
1 | bobkový list |
3 | hrsti čerstvého tymiánu + na ozdobu |
1 | celer, oloupaný a nakrájený na kusy |
850 ml | kuřecího vývaru |
sůl a mletý pepř | |
100 ml | smetany ke šlehání |
opražená slanina na ozdobu |
Postup přípravy
V kastrolu rozehřejte olej a máslo, přidejte cibuli, bobkový list a tymián a opékejte 10 minut. Přidejte celer, opékejte 2 minuty. Do kastrolu přilijte vývar, osolte a opepřete. Vařte asi 10 minut, až je celer měkký. Vyndejte bobkový list a tyčovým mixérem rozmixujte dohladka. Vmíchejte smetanu, prohřejte, rozdělte do misek, ozdobte tymiánem, olivovým olejem a slaninou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY