
Celerová polévka s tymiánem
Postup přípravy
V kastrolu rozehřejte olej a máslo, přidejte cibuli, bobkový list a tymián a opékejte 10 minut. Přidejte celer, opékejte 2 minuty. Do kastrolu přilijte vývar, osolte a opepřete. Vařte asi 10 minut, až je celer měkký. Vyndejte bobkový list a tyčovým mixérem rozmixujte dohladka. Vmíchejte smetanu, prohřejte, rozdělte do misek, ozdobte tymiánem, olivovým olejem a slaninou.
Pomohl vám recept?
47hodnocení4
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod