Celerová polévka
Ingredience
1 | lžíce olivového oleje |
100 g | slaniny AQ |
1 | lžíce másla |
1 | velká cibule AQ |
1 | bobkový list |
svazek tymiánu AQ | |
1 | středně velký celer |
850 ml | kuřecího vývaru |
100 ml | smetany AQ |
sůl | |
pepř |
Postup přípravy
Olej rozpalte v hrnci. Přidejte slaninu a opékejte ji 3 minuty z každé strany. Křupavé plátky vyndejte a nechte na papírové utěrce okapat. Do pánve dejte lžíci másla, vsypte cibuli, bobkový list a svázané snítky tymiánu a opékejte 10 minut. Vsypte celer a opékejte další 2 minuty. Pak vlijte vývar a přiklopené vařte 10–15 minut, aby celer změkl. Vyndejte bobkový list, tymián a polévku rozmixujte dohladka. Vlijte smetanu, osolte, opepřete a krátce zahřejte. Podávejte zastříknuté olejem a s plátky slaniny.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY