ReceptyBylinkový pstruh na ohni
Albert logoAlbert logo
  • Bylinkový pstruh na ohni

Bylinkový pstruh na ohni

Bylinkový pstruh na ohni
Snadné
31-45 minut
0/5
Grilování
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Máslo 20 g
  • Pstruh celý 4 ks
  • Sůl
  • Citron 2 ks
  • Rozmarýn čerstvý 8 snít.
  • Česnek 8 strouž.
  • Tymián čerstvý 4 snít.
  • Olej olivový 4 plž
  • Máslo 20 g
  • Pstruh celý 4 ks
  • Sůl
  • Citron 2 ks
  • Rozmarýn čerstvý 8 snít.
  • Česnek 8 strouž.
  • Tymián čerstvý 4 snít.
  • Olej olivový 4 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.