1
Očistěte a nakrouhejte 100 g červeného zelí najemno. Omyjte zelené jablko, zbavte ho jádřince a nakrájejte na tenké plátky. Všechny 4 listy čekanky omyjte a natrhejte je na menší kusy.
2
V míse smíchejte připravené zelí, jablko, čekanku a přidejte 300 g mrkve julienne.
3
V malé misce smíchejte 2 lžíce olivového oleje, lžíci medu a lžíci citronové šťávy. Osolte, opepřete a dresinkem zalijte připravený mrkvový salát. Vše dobře promíchejte.
4
Salát servírujte do hlubokého talíře a dozdobte lístky čerstvé máty. Užijte si čerstvost v každém soustu.
1
Očistěte a nakrouhejte 100 g červeného zelí najemno. Omyjte zelené jablko, zbavte ho jádřince a nakrájejte na tenké plátky. Všechny 4 listy čekanky omyjte a natrhejte je na menší kusy.
2
V míse smíchejte připravené zelí, jablko, čekanku a přidejte 300 g mrkve julienne.
3
V malé misce smíchejte 2 lžíce olivového oleje, lžíci medu a lžíci citronové šťávy. Osolte, opepřete a dresinkem zalijte připravený mrkvový salát. Vše dobře promíchejte.
4
Salát servírujte do hlubokého talíře a dozdobte lístky čerstvé máty. Užijte si čerstvost v každém soustu.