Bylinkový pstruh na ohni
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Opláchnuté, okapané pstruhy nasolte zvenku i zevnitř. Omytý citron nakrájejte na plátky a přepulte. Stroužky česneku neloupejte, pouze rozmáčkněte plochou stranou velkého nože.
2. Dutiny pstruhů naplňte 3 plátky citronu, 2 stroužky česneku, 2 snítkami rozmarýnu, snítkou tymiánu a 5 g másla.
3. Zvenku potřete ryby olejem a zabalte do alobalu nebo potravinářské fólie. Uchovávejte v chladu, dokud je nezačnete opékat.
4. Pečte na roštu nad rozžhavenými uhlíky, z každé strany 10 minut. Dávejte pozor, aby se ryby nespálily.
5. Hotové pstruhy ještě zakapejte šťávou z citronu a podávejte s pečivem nebo salátem.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Bylinkový pstruh na ohni
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Opláchnuté, okapané pstruhy nasolte zvenku i zevnitř. Omytý citron nakrájejte na plátky a přepulte. Stroužky česneku neloupejte, pouze rozmáčkněte plochou stranou velkého nože.
2. Dutiny pstruhů naplňte 3 plátky citronu, 2 stroužky česneku, 2 snítkami rozmarýnu, snítkou tymiánu a 5 g másla.
3. Zvenku potřete ryby olejem a zabalte do alobalu nebo potravinářské fólie. Uchovávejte v chladu, dokud je nezačnete opékat.
4. Pečte na roštu nad rozžhavenými uhlíky, z každé strany 10 minut. Dávejte pozor, aby se ryby nespálily.
5. Hotové pstruhy ještě zakapejte šťávou z citronu a podávejte s pečivem nebo salátem.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio