
Bylinkový pstruh na ohni
Postup přípravy
1. Opláchnuté, okapané pstruhy nasolte zvenku i zevnitř. Omytý citron nakrájejte na plátky a přepulte. Stroužky česneku neloupejte, pouze rozmáčkněte plochou stranou velkého nože.
2. Dutiny pstruhů naplňte 3 plátky citronu, 2 stroužky česneku, 2 snítkami rozmarýnu, snítkou tymiánu a 5 g másla.
3. Zvenku potřete ryby olejem a zabalte do alobalu nebo potravinářské fólie. Uchovávejte v chladu, dokud je nezačnete opékat.
4. Pečte na roštu nad rozžhavenými uhlíky, z každé strany 10 minut. Dávejte pozor, aby se ryby nespálily.
5. Hotové pstruhy ještě zakapejte šťávou z citronu a podávejte s pečivem nebo salátem.
Pomohl vám recept?
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod