Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Bylinkový pstruh na ohni

Další recepty a články

Rybí karbanátky s kaší
Rybí karbanátky s...
Rybí karbanátky s kaší
Rybí karbanátky s kaší
Treska v papilotě s jarní...
Treska v papilotě...
Treska v papilotě s jarní...
Treska v papilotě s jarní...
Losos s fenyklovým salátem
Losos s fenyklovým...
Losos s fenyklovým salátem
Losos s fenyklovým salátem
Asijské nudle se zeleninou...
Asijské nudle se...
Asijské nudle se zeleninou...
Asijské nudle se zeleninou...

Bylinkový pstruh na ohni

Co budete potřebovat

4 chlazení pstruzi
sůl
2 citrony
8 stroužků česneku
8 snítek rozmarýnu
4 snítky tymiánu
20 g másla
4 lžíce olivového oleje

Jak na to?

1. Opláchnuté, okapané pstruhy nasolte zvenku i zevnitř. Omytý citron nakrájejte na plátky a přepulte. Stroužky česneku neloupejte, pouze rozmáčkněte plochou stranou velkého nože.

2. Dutiny pstruhů naplňte 3 plátky citronu, 2 stroužky česneku, 2 snítkami rozmarýnu, snítkou tymiánu a 5 g másla.

3. Zvenku potřete ryby olejem a zabalte do alobalu nebo potravinářské fólie. Uchovávejte v chladu, dokud je nezačnete opékat.

4. Pečte na roštu nad rozžhavenými uhlíky, z každé strany 10 minut. Dávejte pozor, aby se ryby nespálily.

5. Hotové pstruhy ještě zakapejte šťávou z citronu a podávejte s pečivem nebo salátem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bylinkový pstruh na ohni

Hlavní chod Snadné Ryby Grilování Magazín 6/2020 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

4 chlazení pstruzi
sůl
2 citrony
8 stroužků česneku
8 snítek rozmarýnu
4 snítky tymiánu
20 g másla
4 lžíce olivového oleje

Jak na to?

1. Opláchnuté, okapané pstruhy nasolte zvenku i zevnitř. Omytý citron nakrájejte na plátky a přepulte. Stroužky česneku neloupejte, pouze rozmáčkněte plochou stranou velkého nože.

2. Dutiny pstruhů naplňte 3 plátky citronu, 2 stroužky česneku, 2 snítkami rozmarýnu, snítkou tymiánu a 5 g másla.

3. Zvenku potřete ryby olejem a zabalte do alobalu nebo potravinářské fólie. Uchovávejte v chladu, dokud je nezačnete opékat.

4. Pečte na roštu nad rozžhavenými uhlíky, z každé strany 10 minut. Dávejte pozor, aby se ryby nespálily.

5. Hotové pstruhy ještě zakapejte šťávou z citronu a podávejte s pečivem nebo salátem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Rybí karbanátky s kaší
Rybí karbanátky s kaší
Rybí karbanátky s kaší
Rybí karbanátky s kaší
Treska v papilotě s jarní...
Treska v papilotě s jarní...
Treska v papilotě s jarní...
Treska v papilotě s jarní...
Losos s fenyklovým salátem
Losos s fenyklovým salátem
Losos s fenyklovým salátem
Losos s fenyklovým salátem
Asijské nudle se zeleninou...
Asijské nudle se zeleninou...
Asijské nudle se zeleninou...
Asijské nudle se zeleninou...

Inspirujte se podobnými recepty