Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

200 g bulgur
175 g mraženého hrášku
Na dresink:
6 lžic česnekového oleje
šťáva z 1 citronu
sůl
pepř
1 velká hrst čerstvých bylinek (máty, petrželky, pažitky)
4-5 hrstí baby špenátu

Postup přípravy

Ve vroucí osolené vodě vařte 15 minut 200 g bulguru, na poslední 3 mi­nuty přidejte do hrnce i 175 g mraženého hrášku. Pak sceďte. Udělejte dresink: v míse našlehejte 6 lžic česnekového oleje, šťávu z 1 citronu. Podle chuti osolte a opepřete a přimíchejte 1 velkou hrst čerstvých byli­nek (máty, petrželky, pažitky), nahrubo nasekaných. K bulguru s hráškem přimíchejte 4–5 hrstí baby špenátu a přelijte dresinkem.

Pomohl vám recept?
18hodnocení4

Další videorecepty