×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Bylinkový bulgur se špenátem

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Bylinkový bulgur se špenátem

Co budete potřebovat

200 g bulgur
175 g mraženého hrášku
Na dresink:
6 lžic česnekového oleje
šťáva z 1 citronu
sůl
pepř
1 velká hrst čerstvých bylinek (máty, petrželky, pažitky)
4-5 hrstí baby špenátu

Jak na to?

Ve vroucí osolené vodě vařte 15 minut 200 g bulguru, na poslední 3 mi­nuty přidejte do hrnce i 175 g mraženého hrášku. Pak sceďte. Udělejte dresink: v míse našlehejte 6 lžic česnekového oleje, šťávu z 1 citronu. Podle chuti osolte a opepřete a přimíchejte 1 velkou hrst čerstvých byli­nek (máty, petrželky, pažitky), nahrubo nasekaných. K bulguru s hráškem přimíchejte 4–5 hrstí baby špenátu a přelijte dresinkem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bylinkový bulgur se špenátem

Předkrm Velmi snadné Středomořská Vegetariánské Máta , Pažitka , Petržel kadeřavá Magazín 5/2013
Průměrné hodnocení 4 (12)

Co budete potřebovat

200 g bulgur
175 g mraženého hrášku
Na dresink:
6 lžic česnekového oleje
šťáva z 1 citronu
sůl
pepř
1 velká hrst čerstvých bylinek (máty, petrželky, pažitky)
4-5 hrstí baby špenátu

Jak na to?

Ve vroucí osolené vodě vařte 15 minut 200 g bulguru, na poslední 3 mi­nuty přidejte do hrnce i 175 g mraženého hrášku. Pak sceďte. Udělejte dresink: v míse našlehejte 6 lžic česnekového oleje, šťávu z 1 citronu. Podle chuti osolte a opepřete a přimíchejte 1 velkou hrst čerstvých byli­nek (máty, petrželky, pažitky), nahrubo nasekaných. K bulguru s hráškem přimíchejte 4–5 hrstí baby špenátu a přelijte dresinkem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty