
Bylinkové kuřecí paličky
Postup přípravy
1. Kuřecí stehýnka omyjte, kůži z kostí stáhněte a odkrojte. Do hrnce nalijte vodu, osolte a přiveďte k varu. Do vroucí osolené vody vhoďte kuřecí stehýnka a povařte 15 minut. Pak opatrně vytáhněte stehýnka a vložte je do mísy.
2. V jiné misce připravte marinádu. Smíchejte med, olej, kari, prolisovaný česnek a šťávu z poloviny citronu. Přidejte lžičku soli a špetku pepře.
3. Kosti stehýnek obalte do alobalu, ať zůstanou hezky bílé. Marinádu nalijte přes vařená stehýnka a rozpalte gril.
4. Stehýnka ogrilujte přibližně 4 minuty z každé strany a přendejte do pekáčku. Po vyndání z grilu stáhněte alobal.
5. Nasekejte bylinky a posypte ogrilovaná stehýnka.
Pomohl vám recept?
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod