
Krůtí roláda plněná růžičkovou kapustou a žampiony

Snadné
31-45 minut
4/5
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Slanina 60 g
- Cibule šalotka 1 ks
- Česnek 2 strouž.
- Žampiony 50 g
- Kapusta růžičková 120 g
- Sůl
- Krůtí prsní řízky 200 g
- Pepř
- Paprika mletá uzená 1/2 člž
- Parmazán 30 g
- Olej olivový 2 plž
- Máslo 2 plž
- Slanina 60 g
- Cibule šalotka 1 ks
- Česnek 2 strouž.
- Žampiony 50 g
- Kapusta růžičková 120 g
- Sůl
- Krůtí prsní řízky 200 g
- Pepř
- Paprika mletá uzená 1/2 člž
- Parmazán 30 g
- Olej olivový 2 plž
- Máslo 2 plž
Příprava
- 1Troubu předehřejte na 170 °C.
- 2Slaninu opečte na pánvi dozlatova a dejte na papírovou utěrku.
- 3Na vypečeném slaninovém tuku opékejte jemně pokrájenou šalotku, prolisovaný česnek, pokrájené žampiony a na malé kousky pokrájenou kapustu do změknutí.
- 4Opečenou slaninu pokrájejte a vmíchejte do houbové směsi spolu s uzenou paprikou a parmazánem.
- 5Krůtí prsa rozřízněte a vytvořte plochý kus masa. Maso zakryjte potravinovou fólií a paličkou na maso rozklepejte do tenkého plátku. Osolte a opepřete.
- 6Na maso rozložte připravenou náplň a opatrně srolujte. Kuchyňským provázkem upevněte.
- 7Roládu opečte na oleji ze všech stran dozlatova. Přesuňte do pekáčku a přidejte 2 lžíce másla. Pečte asi 25 minut za pravidelného přelévání rozpuštěným máslem.
- 8Před servírováním nechte 15 minut odpočinout.
- 9TIP : kapustičky se vrací na scénu, proto abyste si je zamilovaly
- 10Vitamin C - zdroj vitaminu C , přispívá k normální funkci imunitního systému
- 1Troubu předehřejte na 170 °C.
- 2Slaninu opečte na pánvi dozlatova a dejte na papírovou utěrku.
- 3Na vypečeném slaninovém tuku opékejte jemně pokrájenou šalotku, prolisovaný česnek, pokrájené žampiony a na malé kousky pokrájenou kapustu do změknutí.
- 4Opečenou slaninu pokrájejte a vmíchejte do houbové směsi spolu s uzenou paprikou a parmazánem.
- 5Krůtí prsa rozřízněte a vytvořte plochý kus masa. Maso zakryjte potravinovou fólií a paličkou na maso rozklepejte do tenkého plátku. Osolte a opepřete.
- 6Na maso rozložte připravenou náplň a opatrně srolujte. Kuchyňským provázkem upevněte.
- 7Roládu opečte na oleji ze všech stran dozlatova. Přesuňte do pekáčku a přidejte 2 lžíce másla. Pečte asi 25 minut za pravidelného přelévání rozpuštěným máslem.
- 8Před servírováním nechte 15 minut odpočinout.
- 9TIP : kapustičky se vrací na scénu, proto abyste si je zamilovaly
- 10Vitamin C - zdroj vitaminu C , přispívá k normální funkci imunitního systému
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.