Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Bylinkové krutony ze staršího chleba

Bylinkové krutony ze staršího chleba

Starší a ztvrdlé rohlíky, bagety, housky nebo světlý toustový chléb usušte a namelte na strouhanku.

Ingredience

¼ staršího kváskového chleba
15 g másla
2 stroužky česneku
1 hrst čerstvé petrželky
1 snítka tymiánu

Postup přípravy

1. Chléb nakrájejte na pravidelné kostky o hraně asi 1 cm.

2. Ve větší pánvi rozpusťte máslo a vsypte chléb. Pozvolna opékejte 5 minut dozlatova.

3. Přidejte rozmělněný česnek a ještě 1 minutu opékejte. Odstavte z ohně a vmíchejte nasekané bylinky.

4. Podávejte ke krémovým polévkám, česnečce nebo cibulačce.

Pomohl vám recept?
12hodnocení4

Další videorecepty