Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
0
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyBylinkové krutony ze staršího chleba
Albert logoAlbert logo
  • Bylinkové krutony ze staršího chleba
Bylinkové krutony ze staršího chleba

Bylinkové krutony ze staršího chleba

Starší a ztvrdlé rohlíky, bagety, housky nebo světlý toustový chléb usušte a namelte na strouhanku.
Snadné
0-15 minut
4/5
Neplýtvání
Příloha

Ingredience4 porce

4 porce
  • Máslo 15 g
  • Chléb
  • Česnek 2 strouž.
  • Petrželka čerstvá 1 hrs.
  • Tymián čerstvý 1 snít.
  • Máslo 15 g
  • Chléb
  • Česnek 2 strouž.
  • Petrželka čerstvá 1 hrs.
  • Tymián čerstvý 1 snít.

Příprava

1
Chléb nakrájejte na pravidelné kostky o hraně asi 1 cm.
2
Ve větší pánvi rozpusťte máslo a vsypte chléb. Pozvolna opékejte 5 minut dozlatova.
3
Přidejte rozmělněný česnek a ještě 1 minutu opékejte. Odstavte z ohně a vmíchejte nasekané bylinky.
4
Podávejte ke krémovým polévkám, česnečce nebo cibulačce.
1
Chléb nakrájejte na pravidelné kostky o hraně asi 1 cm.
2
Ve větší pánvi rozpusťte máslo a vsypte chléb. Pozvolna opékejte 5 minut dozlatova.
3
Přidejte rozmělněný česnek a ještě 1 minutu opékejte. Odstavte z ohně a vmíchejte nasekané bylinky.
4
Podávejte ke krémovým polévkám, česnečce nebo cibulačce.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup

Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 5 dní

Od 17.04.2024 do 23.04.2024

Platný ještě 19 dní

Od 17.04.2024 do 07.05.2024

Platný ještě 5 dní

Od 17.04.2024 do 23.04.2024

Platný ještě 19 dní

Od 17.04.2024 do 07.05.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.