Bylinková pomazánka z domácího žervé
Ingredience
500 g | bílého jogurtu |
200 ml | 30% smetany |
3 | ředkvičky |
hrst bylinek – petrželka, pažitka, bazalka | |
sůl |
Postup přípravy
Jogurt smíchejte se smetanou. Směs vyklopte do cedníku vyloženého čistým plátýnkem nebo látkovou utěrkou. Dejte do mísy a nechte 36 hodin při pokojové teplotě odkapávat syrovátku. Přibližně v polovině času můžete hmotu trochu stisknout dohromady a zavázat plátno do balíčku. Vzniklý tvaroh smíchejte s nastrouhanými ředkvičkami a nasekanými bylinkami. Nakonec posolte.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY