Bylinková pomazánka z domácího žervé
Co budete potřebovat
Jak na to?
Jogurt smíchejte se smetanou. Směs vyklopte do cedníku vyloženého čistým plátýnkem nebo látkovou utěrkou. Dejte do mísy a nechte 36 hodin při pokojové teplotě odkapávat syrovátku. Přibližně v polovině času můžete hmotu trochu stisknout dohromady a zavázat plátno do balíčku. Vzniklý tvaroh smíchejte s nastrouhanými ředkvičkami a nasekanými bylinkami. Nakonec posolte.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Bylinková pomazánka z domácího žervé
Co budete potřebovat
Jak na to?
Jogurt smíchejte se smetanou. Směs vyklopte do cedníku vyloženého čistým plátýnkem nebo látkovou utěrkou. Dejte do mísy a nechte 36 hodin při pokojové teplotě odkapávat syrovátku. Přibližně v polovině času můžete hmotu trochu stisknout dohromady a zavázat plátno do balíčku. Vzniklý tvaroh smíchejte s nastrouhanými ředkvičkami a nasekanými bylinkami. Nakonec posolte.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio