
Bylinková pomazánka z domácího žervé
Postup přípravy
Jogurt smíchejte se smetanou. Směs vyklopte do cedníku vyloženého čistým plátýnkem nebo látkovou utěrkou. Dejte do mísy a nechte 36 hodin při pokojové teplotě odkapávat syrovátku. Přibližně v polovině času můžete hmotu trochu stisknout dohromady a zavázat plátno do balíčku. Vzniklý tvaroh smíchejte s nastrouhanými ředkvičkami a nasekanými bylinkami. Nakonec posolte.
Pomohl vám recept?
2hodnocení5
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod