Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Burger s modrým sýrem

Burger s modrým sýrem

Vyzkoušejte klasiku nově! Nakyslá chuť jablka dodá burgeru svěží jarní chuť.

Ingredience

450 g mletého vepřového masa
2 jarní cibulky
sůl, pepř
3 lžíce olivového oleje
1 zelené jablko
40 g másla
1 lžička medu
4 hamburgerové bulky Albert
60 g polníčku
NA DIP Z MODRÉHO SÝRA:
210 g modrého sýra
60 ml smetany (33 %)

Postup přípravy

1. V míse promíchejte maso s nadrobno nakrájenou cibulkou. Osolte a opepřete. Vytvarujte 4 placičky a na oleji opékejte z každé strany 3–4 minuty.
2. Jablko nakrájejte na plátky. V pánvi rozehřejte máslo s medem a jablka dozlatova opečte.
3. Na dip rozmixujte sýr se smetanou.
4. Bulky rozkrojte a nasucho opečte na grilovací pánvi.
5. Na spodní stranu rozetřete vrstvu dipu, na ni položte burger, plátky jablka a polníček. Přiklopte druhou polovinou bulky s dipem.

Pomohl vám recept?
1hodnocení5

Další videorecepty