Burger s modrým sýrem
Ingredience
450 g | mletého vepřového masa |
2 | jarní cibulky |
sůl, pepř | |
3 | lžíce olivového oleje |
1 | zelené jablko |
40 g | másla |
1 | lžička medu |
4 | hamburgerové bulky Albert |
60 g | polníčku |
NA DIP Z MODRÉHO SÝRA: | |
---|---|
210 g | modrého sýra |
60 ml | smetany (33 %) |
Postup přípravy
1. V míse promíchejte maso s nadrobno nakrájenou cibulkou. Osolte a opepřete. Vytvarujte 4 placičky a na oleji opékejte z každé strany 3–4 minuty.
2. Jablko nakrájejte na plátky. V pánvi rozehřejte máslo s medem a jablka dozlatova opečte.
3. Na dip rozmixujte sýr se smetanou.
4. Bulky rozkrojte a nasucho opečte na grilovací pánvi.
5. Na spodní stranu rozetřete vrstvu dipu, na ni položte burger, plátky jablka a polníček. Přiklopte druhou polovinou bulky s dipem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY