×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Burger Americano s hranolkami

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Burger Americano s hranolkami

Co budete potřebovat

2 hovězí burgery Americano
2 housky
4 plátky slaniny
2 plátky sýru Cheddar
2 menší nakládané okurky
½ červené cibule
1 rajče
Ledový salát
Kečup
Hranolky s bylinkovou solí:
500 g brambor
4 lžíce olivového oleje
3 snítky čerstvého rozmarýnu
3 snítky čerstvého tymiánu
4 lžíce mořské hrubozrnné soli

Jak na to?

Troubu rozehřejte na 180 °C. Do hmoždíře dejte sůl a bylinky zbavené dřevnatých stonků. Sůl s bylinkami rozdrťte na jemný prášek. Brambory dobře omyjte a i se slupkou nakrájejte na hranolky. Ty přemístěte na plech a promíchejte s olivovým olejem. Posolte a dejte péct do rozehřáté trouby na 40 minut, dokud okraje nezačnou zlátnout. Na rozpáleném grilu ogrilujte maso na burgery společně se slaninou. Nakládané okurky, cibuli i rajče nakrájejte na plátky. Ledový salát natrhejte na listy. Těsně před podáváním rozřízněte housky a dejte je na pár vteřin opéct na gril. Spodní díl housky pomažte kečupem, poklaďte plátky cibule a ledového salátu. Pak přijde na řadu maso a slanina, na které dejte plátky cheddaru, rajčete a okurek. Přiklopte druhým dílem housky a podávejte s domácími hranolky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Burger Americano s hranolkami

Hlavní chod Snadné Maso Grilování Videorecept Počet porcí: 2
(0)

Co budete potřebovat

2 hovězí burgery Americano
2 housky
4 plátky slaniny
2 plátky sýru Cheddar
2 menší nakládané okurky
½ červené cibule
1 rajče
Ledový salát
Kečup
Hranolky s bylinkovou solí:
500 g brambor
4 lžíce olivového oleje
3 snítky čerstvého rozmarýnu
3 snítky čerstvého tymiánu
4 lžíce mořské hrubozrnné soli

Jak na to?

Troubu rozehřejte na 180 °C. Do hmoždíře dejte sůl a bylinky zbavené dřevnatých stonků. Sůl s bylinkami rozdrťte na jemný prášek. Brambory dobře omyjte a i se slupkou nakrájejte na hranolky. Ty přemístěte na plech a promíchejte s olivovým olejem. Posolte a dejte péct do rozehřáté trouby na 40 minut, dokud okraje nezačnou zlátnout. Na rozpáleném grilu ogrilujte maso na burgery společně se slaninou. Nakládané okurky, cibuli i rajče nakrájejte na plátky. Ledový salát natrhejte na listy. Těsně před podáváním rozřízněte housky a dejte je na pár vteřin opéct na gril. Spodní díl housky pomažte kečupem, poklaďte plátky cibule a ledového salátu. Pak přijde na řadu maso a slanina, na které dejte plátky cheddaru, rajčete a okurek. Přiklopte druhým dílem housky a podávejte s domácími hranolky.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Inspirujte se podobnými recepty