×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Bulgurový tabouleh
30 minut , Hlavní chod , Velmi snadné , Vegetariánské , Bezlepkové ,

Bulgurový tabouleh

Co budu potřebovat

2 lžíce olivového oleje
3 lžíce šťávy z citronu
3 stroužky česneku
150 g bulguru
10–15 cherry rajčat
svazek jarních cibulek
svazek petrželky
2 lžíce nasekané čerstvé máty

Jak na to?

Na dresink dejte olivový olej, citronovou šťávu a  nasekaný česnek do hrnku a  dobře prošlehejte vidličkou.
Bulgur připravte podle návodu na obalu a  nechte vychladnout. Přendejte do salátové mísy, přidejte nadrobno nakrájená rajčata a  cibulky, nasekanou petrželku a  mátu. Zalijte připraveným dresinkem a  dobře promíchejte.

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

  • Ďábelská kukuřice

    Vegetariánské 30 minut
  • Kebab se zelným salátem a jogurtovým dipem

    Maso 30 minut
  • Plněné velké žampiony

    Vegetariánské 30 minut