Bulgurový tabouleh
Ingredience
2 | lžíce olivového oleje |
3 | lžíce šťávy z citronu |
3 | stroužky česneku |
150 g | bulguru |
10–15 | cherry rajčat |
svazek jarních cibulek | |
svazek petrželky | |
2 | lžíce nasekané čerstvé máty |
Postup přípravy
Na dresink dejte olivový olej, citronovou šťávu a nasekaný česnek do hrnku a dobře prošlehejte vidličkou.
Bulgur připravte podle návodu na obalu a nechte vychladnout. Přendejte do salátové mísy, přidejte nadrobno nakrájená rajčata a cibulky, nasekanou petrželku a mátu. Zalijte připraveným dresinkem a dobře promíchejte.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY