
Bulgurové rizoto s kuřecím masem
Postup přípravy
1. Bulgur propláchněte a vařte 10 minut v trojnásobném množství osolené vody. Přebytečnou vodu slijte.
2. Šalotky nakrájejte najemno, stroužky česneku prolisujte a brokolici natrhejte na malé růžičky.
3. Na oleji zpěňte šalotku, česnek, přidejte brokolici a restujte 5 minut. Vsypte uvařený bulgur, přelijte citronovou šťávou a podlijte vínem. Osolte, opepřete, vmíchejte pokrájené bylinky a najemno nastrouhaný sýr.
4. Rozpalte druhou pánev a na troše oleje opečte osolené a opepřené kuřecí řízky dozlatova.
5. Podávejte nakrájené na plátky, s bulgurovým rizotem, parmazánem a koprem.
Pomohl vám recept?
17hodnocení3
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod