×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Bulgurové rizoto s kuřecím masem

Další recepty a články

Červené papriky nakládané v...
Červené papriky...
Červené papriky nakládané v...
Červené papriky nakládané v...
Sušená cherry rajčata v oleji
Sušená cherry...
Sušená cherry rajčata v oleji
Sušená cherry rajčata v oleji
Zeleninová směs na bramborový...
Zeleninová směs na...
Zeleninová směs na bramborový...
Zeleninová směs na bramborový...
Naložené žampiony v oleji
Naložené žampiony v...
Naložené žampiony v oleji
Naložené žampiony v oleji

Bulgurové rizoto s kuřecím masem

Co budete potřebovat

400 g bulguru NP Bio
sůl
2 šalotky
2 stroužky česneku NP Bio
1 brokolice
5 lžic olivového oleje
1 citron
200 ml suchého bílého vína
pepř
1 hrst čerstvé bazalky
1⁄2 hrsti lístků tymiánu
150 g parmazánu
4 kuřecí prsní řízky NP Bio
1 hrst čerstvého kopru

Jak na to?

1. Bulgur propláchněte a vařte 10 minut v trojnásobném množství osolené vody. Přebytečnou vodu slijte.
2. Šalotky nakrájejte najemno, stroužky česneku prolisujte a brokolici natrhejte na malé růžičky.
3. Na oleji zpěňte šalotku, česnek, přidejte brokolici a restujte 5 minut. Vsypte uvařený bulgur, přelijte citronovou šťávou a podlijte vínem. Osolte, opepřete, vmíchejte pokrájené bylinky a najemno nastrouhaný sýr.
4. Rozpalte druhou pánev a na troše oleje opečte osolené a opepřené kuřecí řízky dozlatova.
5. Podávejte nakrájené na plátky, s bulgurovým rizotem, parmazánem a koprem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bulgurové rizoto s kuřecím masem

Hlavní chod Velmi snadné Maso Něco lehkého Bio Bio Magazín 9/2019 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 2 (1)

Co budete potřebovat

400 g bulguru NP Bio
sůl
2 šalotky
2 stroužky česneku NP Bio
1 brokolice
5 lžic olivového oleje
1 citron
200 ml suchého bílého vína
pepř
1 hrst čerstvé bazalky
1⁄2 hrsti lístků tymiánu
150 g parmazánu
4 kuřecí prsní řízky NP Bio
1 hrst čerstvého kopru

Jak na to?

1. Bulgur propláchněte a vařte 10 minut v trojnásobném množství osolené vody. Přebytečnou vodu slijte.
2. Šalotky nakrájejte najemno, stroužky česneku prolisujte a brokolici natrhejte na malé růžičky.
3. Na oleji zpěňte šalotku, česnek, přidejte brokolici a restujte 5 minut. Vsypte uvařený bulgur, přelijte citronovou šťávou a podlijte vínem. Osolte, opepřete, vmíchejte pokrájené bylinky a najemno nastrouhaný sýr.
4. Rozpalte druhou pánev a na troše oleje opečte osolené a opepřené kuřecí řízky dozlatova.
5. Podávejte nakrájené na plátky, s bulgurovým rizotem, parmazánem a koprem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Červené papriky nakládané v...
Červené papriky nakládané v...
Červené papriky nakládané v...
Červené papriky nakládané v...
Sušená cherry rajčata v oleji
Sušená cherry rajčata v oleji
Sušená cherry rajčata v oleji
Sušená cherry rajčata v oleji
Zeleninová směs na bramborový...
Zeleninová směs na bramborový...
Zeleninová směs na bramborový...
Zeleninová směs na bramborový...
Naložené žampiony v oleji
Naložené žampiony v oleji
Naložené žampiony v oleji
Naložené žampiony v oleji

Inspirujte se podobnými recepty