Bulgurové rizoto s kuřecím masem
Ingredience
400 g | bulguru NP Bio |
sůl | |
2 | šalotky |
2 | stroužky česneku NP Bio |
1 | brokolice |
5 | lžic olivového oleje |
1 | citron |
200 ml | suchého bílého vína |
pepř | |
1 | hrst čerstvé bazalky |
1⁄2 | hrsti lístků tymiánu |
150 g | parmazánu |
4 | kuřecí prsní řízky NP Bio |
1 | hrst čerstvého kopru |
Postup přípravy
1. Bulgur propláchněte a vařte 10 minut v trojnásobném množství osolené vody. Přebytečnou vodu slijte.
2. Šalotky nakrájejte najemno, stroužky česneku prolisujte a brokolici natrhejte na malé růžičky.
3. Na oleji zpěňte šalotku, česnek, přidejte brokolici a restujte 5 minut. Vsypte uvařený bulgur, přelijte citronovou šťávou a podlijte vínem. Osolte, opepřete, vmíchejte pokrájené bylinky a najemno nastrouhaný sýr.
4. Rozpalte druhou pánev a na troše oleje opečte osolené a opepřené kuřecí řízky dozlatova.
5. Podávejte nakrájené na plátky, s bulgurovým rizotem, parmazánem a koprem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY