Bublaninový koláč
Ingredience
200 g | třešní z Tržnice u Alberta |
20 g | másla |
30 g | hrubé mouky |
3 | vejce |
145 g | cukru krupice |
250 ml | plnotučného mléka |
125 g | hladké mouky |
sůl | |
1 | lžička vanilkového extraktu |
30 g | moučkového cukru |
Postup přípravy
1. Omyjte 200 g třešní, osušte je a vsypte do mísy. Zasypte je 30 g hrubé mouky a promíchejte, aby se hezky obalily. Koláčovou formu o průměru 26 cm vymažte máslem.
2. V mixéru smíchejte 3 vejce, 125 g cukru krupice, 250 ml mléka, 125 g mouky, špetku soli a vanilkový extrakt na hladké těsto.
3. Těsto vlijte do formy. Nahoru nasypte rovnoměrně třešně a zasypte zbývajícími 20 g krupicového cukru.
4. Pečte v troubě na 180 °C po dobu 45 minut. Po upečení posypte moučkovým cukrem. Tento koláč je letní láska!
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY