Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Brambory zapečené s hruškou a modrým sýrem

Inspirujte se podobnými recepty

Čokoládový salám z itálie 
Čokoládový salám z...
Čokoládový salám z itálie 
Čokoládový salám z itálie 
Pusinky s čokoládou
Pusinky s čokoládou
Pusinky s čokoládou
Pusinky s čokoládou
Kokosové sušenky s polevou
Kokosové sušenky s...
Kokosové sušenky s polevou
Kokosové sušenky s polevou
Vepřové a kapří řízečky...
Vepřové a kapří...
Vepřové a kapří řízečky...
Vepřové a kapří řízečky...

Brambory zapečené s hruškou a modrým sýrem

Co budete potřebovat

700 g brambor
2 hrušky
100 g sýru s modrou plísní
250 ml smetany na vaření
trochu másla na vymazání

Jak na to?

Brambory oloupejte a nakrájejte na plátky 2–3 mm silné. Propláchněte plátky vodou a osušte. Hrušky omyjte, rozkrojte na polovinu a vykrojte jádřinec. Také nakrájejte na plátky.
Sýr nastrouhejte nebo nadrobte a smíchejte se smetanou. Nemusíte dosolovat, protože sýr už je dost slaný.
Zapékací misku vymažte trochou másla a položte na sebe dvě vrstvy bramborových a hruškových plátků. Potřete trochou sýrové směsi, dejte další dvě vrstvy a opakujte. Nakonec zalijte zbylou smetanou se sýrem.
Zakryjte alobalem a pečte 35–40 minut při teplotě 180 °C. Poté sundejte alobal a dopečte ještě pět minut dozlatova.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Brambory zapečené s hruškou a modrým sýrem

Příloha Velmi snadné Chuťovky Vánoce Vegetariánské Magazín 11/2017 (Vánoční speciál) Počet porcí: 6
Průměrné hodnocení 4 (9)

Co budete potřebovat

700 g brambor
2 hrušky
100 g sýru s modrou plísní
250 ml smetany na vaření
trochu másla na vymazání

Jak na to?

Brambory oloupejte a nakrájejte na plátky 2–3 mm silné. Propláchněte plátky vodou a osušte. Hrušky omyjte, rozkrojte na polovinu a vykrojte jádřinec. Také nakrájejte na plátky.
Sýr nastrouhejte nebo nadrobte a smíchejte se smetanou. Nemusíte dosolovat, protože sýr už je dost slaný.
Zapékací misku vymažte trochou másla a položte na sebe dvě vrstvy bramborových a hruškových plátků. Potřete trochou sýrové směsi, dejte další dvě vrstvy a opakujte. Nakonec zalijte zbylou smetanou se sýrem.
Zakryjte alobalem a pečte 35–40 minut při teplotě 180 °C. Poté sundejte alobal a dopečte ještě pět minut dozlatova.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Čokoládový salám z itálie 
Čokoládový salám z...
Čokoládový salám z itálie 
Čokoládový salám z itálie 
Pusinky s čokoládou
Pusinky s čokoládou
Pusinky s čokoládou
Pusinky s čokoládou
Kokosové sušenky s polevou
Kokosové sušenky s...
Kokosové sušenky s polevou
Kokosové sušenky s polevou
Vepřové a kapří řízečky...
Vepřové a kapří...
Vepřové a kapří řízečky...
Vepřové a kapří řízečky...

Inspirujte se podobnými recepty