Brambory z popela s tvarohovým dipem
Ingredience
600 g | brambor typu B |
200 g | lučiny |
100 g | zakysané smetany |
50 ml | plnotučného mléka |
½ | stroužku česneku |
1 | hrst čerstvé pažitky |
sůl, pepř |
Postup přípravy
1. Brambory v celku vložte do rozžhaveného popela, zahrňte a oheň můžete nechat pomalu vyhasínat, cca 1 hodinu.
2. V misce promíchejte lučinu, smetanu, mléko, rozmělněný česnek, ½ hrsti nasekané pažitky, sůl a pepř.
3. Brambory vyjměte z popela a očistěte.
4. Před konzumací je dobré brambory lehce rozmáčknout nebo naříznout. Podávejte s lučinovým dipem, posypané zbylou nasekanou pažitkou. Konzumujte bez slupky.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY