Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Brambory z popela s tvarohovým dipem

Další recepty a články

Ančovičkové poháry s...
Ančovičkové poháry...
Ančovičkové poháry s...
Ančovičkové poháry s...
Arašídový oreo dort
Arašídový oreo dort
Arašídový oreo dort
Arašídový oreo dort
Bezinkovopivní limonáda paní...
Bezinkovopivní...
Bezinkovopivní limonáda paní...
Bezinkovopivní limonáda paní...
Borůvkové řezy
Borůvkové řezy
Borůvkové řezy
Borůvkové řezy

Brambory z popela s tvarohovým dipem

Co budete potřebovat

600 g brambor typu B
200 g lučiny
100 g zakysané smetany
50 ml plnotučného mléka
½ stroužku česneku
1 hrst čerstvé pažitky
sůl, pepř

Jak na to?

1. Brambory v celku vložte do rozžhaveného popela, zahrňte a oheň můžete nechat pomalu vyhasínat, cca 1 hodinu.
2. V misce promíchejte lučinu, smetanu, mléko, rozmělněný česnek, ½ hrsti nasekané pažitky, sůl a pepř.
3. Brambory vyjměte z popela a očistěte.
4. Před konzumací je dobré brambory lehce rozmáčknout nebo naříznout. Podávejte s lučinovým dipem, posypané zbylou nasekanou pažitkou. Konzumujte bez slupky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Brambory z popela s tvarohovým dipem

Snadné Vegetariánské Bezlepkové Magazín 7-8/2020 Počet porcí: 4
(0)
Zavzpomínejte na dětství, kdy jste byli pořád kolem ohně a jídlo z něho chutnalo tak dobře. I dnes je fajn vyměnit čas od času moderní grily za kouzlo klasického táboráku s kytarou a vůní pečených brambor.

Co budete potřebovat

600 g brambor typu B
200 g lučiny
100 g zakysané smetany
50 ml plnotučného mléka
½ stroužku česneku
1 hrst čerstvé pažitky
sůl, pepř

Jak na to?

1. Brambory v celku vložte do rozžhaveného popela, zahrňte a oheň můžete nechat pomalu vyhasínat, cca 1 hodinu.
2. V misce promíchejte lučinu, smetanu, mléko, rozmělněný česnek, ½ hrsti nasekané pažitky, sůl a pepř.
3. Brambory vyjměte z popela a očistěte.
4. Před konzumací je dobré brambory lehce rozmáčknout nebo naříznout. Podávejte s lučinovým dipem, posypané zbylou nasekanou pažitkou. Konzumujte bez slupky.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Ančovičkové poháry s...
Ančovičkové poháry s...
Ančovičkové poháry s...
Ančovičkové poháry s...
Arašídový oreo dort
Arašídový oreo dort
Arašídový oreo dort
Arašídový oreo dort
Bezinkovopivní limonáda paní...
Bezinkovopivní limonáda paní...
Bezinkovopivní limonáda paní...
Bezinkovopivní limonáda paní...
Borůvkové řezy
Borůvkové řezy
Borůvkové řezy
Borůvkové řezy

Inspirujte se podobnými recepty