Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Brambory z popela s tvarohovým dipem

Další recepty a články

Banana split
Banana split
Banana split
Banana split
Bazalková domácí majonéza
Bazalková domácí...
Bazalková domácí majonéza
Bazalková domácí majonéza
Bio ledová káva ice perla bio...
Bio ledová káva ice...
Bio ledová káva ice perla bio...
Bio ledová káva ice perla bio...
Cannelloni s ricottou a...
Cannelloni s...
Cannelloni s ricottou a...
Cannelloni s ricottou a...

Brambory z popela s tvarohovým dipem

Co budete potřebovat

600 g brambor typu B
200 g lučiny
100 g zakysané smetany
50 ml plnotučného mléka
½ stroužku česneku
1 hrst čerstvé pažitky
sůl, pepř

Jak na to?

1. Brambory v celku vložte do rozžhaveného popela, zahrňte a oheň můžete nechat pomalu vyhasínat, cca 1 hodinu.
2. V misce promíchejte lučinu, smetanu, mléko, rozmělněný česnek, ½ hrsti nasekané pažitky, sůl a pepř.
3. Brambory vyjměte z popela a očistěte.
4. Před konzumací je dobré brambory lehce rozmáčknout nebo naříznout. Podávejte s lučinovým dipem, posypané zbylou nasekanou pažitkou. Konzumujte bez slupky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Brambory z popela s tvarohovým dipem

Snadné Vegetariánské Bezlepkové Magazín 7-8/2020 Počet porcí: 4
(0)
Zavzpomínejte na dětství, kdy jste byli pořád kolem ohně a jídlo z něho chutnalo tak dobře. I dnes je fajn vyměnit čas od času moderní grily za kouzlo klasického táboráku s kytarou a vůní pečených brambor.

Co budete potřebovat

600 g brambor typu B
200 g lučiny
100 g zakysané smetany
50 ml plnotučného mléka
½ stroužku česneku
1 hrst čerstvé pažitky
sůl, pepř

Jak na to?

1. Brambory v celku vložte do rozžhaveného popela, zahrňte a oheň můžete nechat pomalu vyhasínat, cca 1 hodinu.
2. V misce promíchejte lučinu, smetanu, mléko, rozmělněný česnek, ½ hrsti nasekané pažitky, sůl a pepř.
3. Brambory vyjměte z popela a očistěte.
4. Před konzumací je dobré brambory lehce rozmáčknout nebo naříznout. Podávejte s lučinovým dipem, posypané zbylou nasekanou pažitkou. Konzumujte bez slupky.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Banana split
Banana split
Banana split
Banana split
Bazalková domácí majonéza
Bazalková domácí majonéza
Bazalková domácí majonéza
Bazalková domácí majonéza
Bio ledová káva ice perla bio...
Bio ledová káva ice perla bio...
Bio ledová káva ice perla bio...
Bio ledová káva ice perla bio...
Cannelloni s ricottou a...
Cannelloni s ricottou a...
Cannelloni s ricottou a...
Cannelloni s ricottou a...

Inspirujte se podobnými recepty