Brambory v popelu plněné dipem
Ingredience
6 | brambor typu C |
100 g | tyrolského špeku |
200 g | čedaru |
sůl | |
pepř |
Postup přípravy
1. Brambory ve slupce opláchněte a podélně nařízněte. Nakrájejte špek na kostičky a čedar nastrouhejte. Brambory naplňte špekem a sýrem a pečlivě zabalte do alobalu.
2. V ohništi rozhrabejte uhlíky a brambory vhoďte dovnitř. Pečte zhruba 60 minut. Pak opatrně vyndejte, nechte chvilku vychladnout, abyste mohli alobal rozbalit.
3. Bramboru přendejte na talířek, trochu rozevřete a dejte navrch lžíci kouzelného dipu.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY