Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Brambory v pánvi aneb tyrolský gröstl

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem

Brambory v pánvi aneb tyrolský gröstl

Co budete potřebovat

600 g brambor
1 balení hovězí pečeně s černým česnekem – Sous Vide Albert Excellent
100 g slaniny, plátky
2 cibule
1 lžíce oleje
10 g másla
sůl, pepř
1 lžička majoránky
1 lžička mletého kmínu
8 vajec
1 hrst čerstvé pažitky

Jak na to?

1. Brambory uvařte ve slupce 17 minut téměř doměkka. Slijte a nechte vychladnout.
2. Vyjměte maso z obalu, pokrájejte na malé kousky a dejte stranou. Slaninu na proužky, cibuli a předvařené brambory na kolečka.
3. V hluboké pánvi rozehřejte trochu oleje a osmahněte na něm slaninu. Vysypte na talířek s ubrouskem a nechte okapat. Do pánve vložte 5 g másla a opečte na něm cibulku dozlatova. Přidejte maso a opékejte 5 minut. Nakonec vložte brambory a opékejte dalších 5 minut z každé strany dozlatova. Osolte a okořeňte.
4. Ve vedlejší pánvičce opečte na zbylém másle sázená vejce.
5. Opečené brambory podávejte se sázeným vejcem, posypané slaninou a nasekanou pažitkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Brambory v pánvi aneb tyrolský gröstl

Hlavní chod Velmi snadné Bezlepkové Magazín 2/2020 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (4)

Co budete potřebovat

600 g brambor
1 balení hovězí pečeně s černým česnekem – Sous Vide Albert Excellent
100 g slaniny, plátky
2 cibule
1 lžíce oleje
10 g másla
sůl, pepř
1 lžička majoránky
1 lžička mletého kmínu
8 vajec
1 hrst čerstvé pažitky

Jak na to?

1. Brambory uvařte ve slupce 17 minut téměř doměkka. Slijte a nechte vychladnout.
2. Vyjměte maso z obalu, pokrájejte na malé kousky a dejte stranou. Slaninu na proužky, cibuli a předvařené brambory na kolečka.
3. V hluboké pánvi rozehřejte trochu oleje a osmahněte na něm slaninu. Vysypte na talířek s ubrouskem a nechte okapat. Do pánve vložte 5 g másla a opečte na něm cibulku dozlatova. Přidejte maso a opékejte 5 minut. Nakonec vložte brambory a opékejte dalších 5 minut z každé strany dozlatova. Osolte a okořeňte.
4. Ve vedlejší pánvičce opečte na zbylém másle sázená vejce.
5. Opečené brambory podávejte se sázeným vejcem, posypané slaninou a nasekanou pažitkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem

Inspirujte se podobnými recepty