Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

600 g brambor
1 balení hovězí pečeně s černým česnekem – Sous Vide Albert Excellent
100 g slaniny, plátky
2 cibule
1 lžíce oleje
10 g másla
sůl, pepř
1 lžička majoránky
1 lžička mletého kmínu
8 vajec
1 hrst čerstvé pažitky

Postup přípravy

1. Brambory uvařte ve slupce 17 minut téměř doměkka. Slijte a nechte vychladnout.
2. Vyjměte maso z obalu, pokrájejte na malé kousky a dejte stranou. Slaninu na proužky, cibuli a předvařené brambory na kolečka.
3. V hluboké pánvi rozehřejte trochu oleje a osmahněte na něm slaninu. Vysypte na talířek s ubrouskem a nechte okapat. Do pánve vložte 5 g másla a opečte na něm cibulku dozlatova. Přidejte maso a opékejte 5 minut. Nakonec vložte brambory a opékejte dalších 5 minut z každé strany dozlatova. Osolte a okořeňte.
4. Ve vedlejší pánvičce opečte na zbylém másle sázená vejce.
5. Opečené brambory podávejte se sázeným vejcem, posypané slaninou a nasekanou pažitkou.

Pomohl vám recept?
10hodnocení4

Další videorecepty