×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Bramborový salát s fazolkami a lososem

Další recepty a články

Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...

Bramborový salát s fazolkami a lososem

Tip do kuchyně

 

K takovémuto bramborovému salátu můžete kromě lososa servírovat i jakýkoliv jiný, například grilovaný plátek masa, jako je steak z vepřové krkovice.

Co budete potřebovat

500 g nových brambor
200 g zelených fazolek AQ
200 g lososa, uvařeného v páře
40 g polníčku AQ
Na křenové pesto:
2 velké hrsti bazalkových listů
2 lžíce křenu
2 lžíce piniových oříšků, nasucho opražených
2 lžíce najemno nastrouhaného parmazánu
60 ml olivového oleje
sůl, pepř

Jak na to?

1) Nejprve si připravte křenové pesto: do hladka rozmixujte bazalku, křen, piniové oříšky, parmazán a olej. Podle chuti osolte a opepřete. Dejte stranou.

2) Brambory vydrhněte kartáčkem a dejte je do hrnce, zalijte studenou vodou, osolte a přiveďte k varu. Vařte 12 až 15 minut, přidejte fazolky a po 2 minutách sceďte.

3) Brambory pak pokrájejte na plátky a spolu s fazolkami je přendejte do mísy, promíchejte s pestem. Podávejte s lososem vařeným v páře a listy polníčku.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bramborový salát s fazolkami a lososem

Hlavní chod Velmi snadné Středomořská Saláty Vaření Bazalka Magazín 4/2012
Průměrné hodnocení 4 (2)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Tip do kuchyně

 

K takovémuto bramborovému salátu můžete kromě lososa servírovat i jakýkoliv jiný, například grilovaný plátek masa, jako je steak z vepřové krkovice.

Co budete potřebovat

500 g nových brambor
200 g zelených fazolek AQ
200 g lososa, uvařeného v páře
40 g polníčku AQ
Na křenové pesto:
2 velké hrsti bazalkových listů
2 lžíce křenu
2 lžíce piniových oříšků, nasucho opražených
2 lžíce najemno nastrouhaného parmazánu
60 ml olivového oleje
sůl, pepř

Jak na to?

1) Nejprve si připravte křenové pesto: do hladka rozmixujte bazalku, křen, piniové oříšky, parmazán a olej. Podle chuti osolte a opepřete. Dejte stranou.

2) Brambory vydrhněte kartáčkem a dejte je do hrnce, zalijte studenou vodou, osolte a přiveďte k varu. Vařte 12 až 15 minut, přidejte fazolky a po 2 minutách sceďte.

3) Brambory pak pokrájejte na plátky a spolu s fazolkami je přendejte do mísy, promíchejte s pestem. Podávejte s lososem vařeným v páře a listy polníčku.

Další recepty a články

Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.