Bramborový koláč s chorizem a sýrem
Ingredience
1,3 kg | brambor, oloupaných, nakrájených na plátky |
olivový olej | |
1 | cibule, nakrájená na plátky |
250 g | choriza, nakrájeného na kostičky |
1 | konzerva Bonduelle Creatif Texas |
200 ml | smetany ke šlehání |
1 | vejce |
200 g | sýru manchego, nastrouhaného |
NA SALÁT [Salát] | |
---|---|
100 g | quinoy |
kousek fenyklu, nakrájeného najemno | |
2 | jarní cibulky, nakrájené na tenká kolečka |
1 | stonek řapíkatého celeru, nakrájeného na kousky |
12 | cherry rajčátek, rozpůlených |
sůl a pepř |
Postup přípravy
Opečte v pánvi na oleji brambory do poloměkka a přendejte je do mísy. Ve stejné pánvi pak opečte cibuli, chorizo a přidejte mexickou směs. Zalijte vše smetanou přidejte vejce a vše vsypte do mísy s brambory. Předehřejte troubu na 180 °C. Přidejte sýr, jemně promíchejte a přesuňte do zapékací mísy. Pečte v troubě 45 minut. Zatím připravte salát. Quinou namočte do vlažné vody na 15 minut, poté sceďte a přidejte do hrnce s vodou v poměru 2:1 (voda/quinoa). Vařte za stálého míchání, dokud se voda nevyvaří. Pak nechte quinou vychladit, přidejte fenykl, cibulku, celer a cherry rajčátka. Dochuťte olivovým olejem, solí a pepřem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY