×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Bramborový koláč s chorizem a sýrem

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Bramborový koláč s chorizem a sýrem

Bonduelle-Créatif-TexasBonduelle Créatif Texas

Výtečný mix zlaté kukuřice a červených
fazolí do salátů, tortill nebo třeba
do vaječných omelet.

 

 

QuinoaQuinoa

Má jemně nasládlou chuť, je
bezlepková a ocení ji vegetariáni
i vegani pro její vysoký podíl
bílkovin.

Co budete potřebovat

1,3 kg brambor, oloupaných, nakrájených na plátky
olivový olej
1 cibule, nakrájená na plátky
250 g choriza, nakrájeného na kostičky
1 konzerva Bonduelle Creatif Texas
200 ml smetany ke šlehání
1 vejce
200 g sýru manchego, nastrouhaného
NA SALÁT [Salát]
100 g quinoy
kousek fenyklu, nakrájeného najemno
2 jarní cibulky, nakrájené na tenká kolečka
1 stonek řapíkatého celeru, nakrájeného na kousky
12 cherry rajčátek, rozpůlených
sůl a pepř

Jak na to?

Opečte v pánvi na oleji brambory do poloměkka a přendejte je do mísy. Ve stejné pánvi pak opečte cibuli, chorizo a přidejte mexickou směs. Zalijte vše smetanou přidejte vejce a vše vsypte do mísy s brambory. Předehřejte troubu na 180 °C. Přidejte sýr, jemně promíchejte a přesuňte do zapékací mísy. Pečte v troubě 45 minut. Zatím připravte salát. Quinou namočte do vlažné vody na 15 minut, poté sceďte a přidejte do hrnce s vodou v poměru 2:1 (voda/quinoa). Vařte za stálého míchání, dokud se voda nevyvaří. Pak nechte quinou vychladit, přidejte fenykl, cibulku, celer a cherry rajčátka. Dochuťte olivovým olejem, solí a pepřem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bramborový koláč s chorizem a sýrem

Dezert Velmi snadné 11. díl , Znáte z TV , Rajče Magazín 11/2016 Počet porcí: 6
(0)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Bonduelle-Créatif-TexasBonduelle Créatif Texas

Výtečný mix zlaté kukuřice a červených
fazolí do salátů, tortill nebo třeba
do vaječných omelet.

 

 

QuinoaQuinoa

Má jemně nasládlou chuť, je
bezlepková a ocení ji vegetariáni
i vegani pro její vysoký podíl
bílkovin.

Co budete potřebovat

1,3 kg brambor, oloupaných, nakrájených na plátky
olivový olej
1 cibule, nakrájená na plátky
250 g choriza, nakrájeného na kostičky
1 konzerva Bonduelle Creatif Texas
200 ml smetany ke šlehání
1 vejce
200 g sýru manchego, nastrouhaného
NA SALÁT [Salát]
100 g quinoy
kousek fenyklu, nakrájeného najemno
2 jarní cibulky, nakrájené na tenká kolečka
1 stonek řapíkatého celeru, nakrájeného na kousky
12 cherry rajčátek, rozpůlených
sůl a pepř

Jak na to?

Opečte v pánvi na oleji brambory do poloměkka a přendejte je do mísy. Ve stejné pánvi pak opečte cibuli, chorizo a přidejte mexickou směs. Zalijte vše smetanou přidejte vejce a vše vsypte do mísy s brambory. Předehřejte troubu na 180 °C. Přidejte sýr, jemně promíchejte a přesuňte do zapékací mísy. Pečte v troubě 45 minut. Zatím připravte salát. Quinou namočte do vlažné vody na 15 minut, poté sceďte a přidejte do hrnce s vodou v poměru 2:1 (voda/quinoa). Vařte za stálého míchání, dokud se voda nevyvaří. Pak nechte quinou vychladit, přidejte fenykl, cibulku, celer a cherry rajčátka. Dochuťte olivovým olejem, solí a pepřem.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Tableta
rašelinová
20 ks v balení
sleva 49 %
15 bodů + 4490 bez bodů 89

je vyrobena z rašeliny
a NPK hnojiva
průměr tablety: 36 mm

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.