Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

500 g bramborových noků
5 hrstí mraženého hrášku AQ
40 g másla
2 lžičky citronové kúry ABio
sůl AQ
pepř
60 ml citronové šťávy
parmazán
oreganové lístky AQ

Postup přípravy

Noky uvařte podle návodu na obalu, sceďte je a nechte řádně okapat. Hrášek dejte do mísy, zalijte ho vroucí vodou a po 2 minutách rovněž sceďte. Máslo rozehřejte v pánvi, přidejte noky a opékejte je 10–15 minut dozlatova. Přidejte hrášek a citronovou kúru, promíchejte a podle chuti osolte a opepřete. Zastříkněte citronovou šťávou. Podávejte s parmazánem, ozdobené oreganem.
Tip – Vmíchat k pokrmu můžete i natrhané maso uzené makrely.

Pomohl vám recept?
16hodnocení4

Další videorecepty