Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Bramborové noky s hráškem

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety,...
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety, které...
Lasagne
Lasagne
Lasagne
Lasagne

Bramborové noky s hráškem

Co budete potřebovat

500 g bramborových noků
5 hrstí mraženého hrášku AQ
40 g másla
2 lžičky citronové kúry ABio
sůl AQ
pepř
60 ml citronové šťávy
parmazán
oreganové lístky AQ

Jak na to?

Noky uvařte podle návodu na obalu, sceďte je a nechte řádně okapat. Hrášek dejte do mísy, zalijte ho vroucí vodou a po 2 minutách rovněž sceďte. Máslo rozehřejte v pánvi, přidejte noky a opékejte je 10–15 minut dozlatova. Přidejte hrášek a citronovou kúru, promíchejte a podle chuti osolte a opepřete. Zastříkněte citronovou šťávou. Podávejte s parmazánem, ozdobené oreganem.
Tip – Vmíchat k pokrmu můžete i natrhané maso uzené makrely.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bramborové noky s hráškem

Hlavní chod Velmi snadné Česká Chuťovky Vegetariánské Oregano Magazín 1/2013
Průměrné hodnocení 4 (11)

Co budete potřebovat

500 g bramborových noků
5 hrstí mraženého hrášku AQ
40 g másla
2 lžičky citronové kúry ABio
sůl AQ
pepř
60 ml citronové šťávy
parmazán
oreganové lístky AQ

Jak na to?

Noky uvařte podle návodu na obalu, sceďte je a nechte řádně okapat. Hrášek dejte do mísy, zalijte ho vroucí vodou a po 2 minutách rovněž sceďte. Máslo rozehřejte v pánvi, přidejte noky a opékejte je 10–15 minut dozlatova. Přidejte hrášek a citronovou kúru, promíchejte a podle chuti osolte a opepřete. Zastříkněte citronovou šťávou. Podávejte s parmazánem, ozdobené oreganem.
Tip – Vmíchat k pokrmu můžete i natrhané maso uzené makrely.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety, které...
Lasagne
Lasagne
Lasagne
Lasagne

Inspirujte se podobnými recepty