Bramborové noky s hráškem
Ingredience
500 g | bramborových noků |
5 | hrstí mraženého hrášku AQ |
40 g | másla |
2 | lžičky citronové kúry ABio |
sůl AQ | |
pepř | |
60 ml | citronové šťávy |
parmazán | |
oreganové lístky AQ |
Postup přípravy
Noky uvařte podle návodu na obalu, sceďte je a nechte řádně okapat. Hrášek dejte do mísy, zalijte ho vroucí vodou a po 2 minutách rovněž sceďte. Máslo rozehřejte v pánvi, přidejte noky a opékejte je 10–15 minut dozlatova. Přidejte hrášek a citronovou kúru, promíchejte a podle chuti osolte a opepřete. Zastříkněte citronovou šťávou. Podávejte s parmazánem, ozdobené oreganem.
Tip – Vmíchat k pokrmu můžete i natrhané maso uzené makrely.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY