Bramborové hřebínky
Tuto úpravu brambor možná neznáte, ale rozhodně stojí za vyzkoušení. Po upečení jsou brambory krásně křupavé a díky sýru zároveň šťavnaté. Slanina pak dovrší chuťové prožitky k dokonalosti.

Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Bezlepkové
Recepty na každý den
Příloha
Ingredience
Složení 4 porce
- Máslo 200 g
- Brambory typu B 4 ks
- Sůl
- Slanina plátková 4 plát.
- Cheddar plátky 150 g
- Zakysaná smetana 1 ks
- Pepř
- Pažitka čerstvá 2 plž
- Máslo 200 g
- Brambory typu B 4 ks
- Sůl
- Slanina plátková 4 plát.
- Cheddar plátky 150 g
- Zakysaná smetana 1 ks
- Pepř
- Pažitka čerstvá 2 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
| kus | ks | špetka | špet. | |
| lžíce | plž | svazek | svaz. | |
| lžička | člž | plátek | plát. | |
| hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
| stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
| snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.







